Home Zanimljivosti BEZ DLAKE NA JEZIKU: Milan Milošević progovorio o Luni Đogani – Otkrio...

BEZ DLAKE NA JEZIKU: Milan Milošević progovorio o Luni Đogani – Otkrio u kakvim su odnosima… (VIDEO)

379
0
Milan Milosevic, Luna Dogani,
Milan Milosevic, Luna Dogani,

Otkrio u kakvim su odnosima…

Milan Milošević je jedan od retkih voditelja koji se ne libi da progovori na sve aktuelne teme.

Isto je bilo i ovog puta u razgovoru sa pripadnicima sedme sile došli da uveličaju njegovu rođendansku proslavu.

Voditelj Milan Milošević slavio je svoj 47. rođendan, a početak aprila je svake godine rezervisan za ludu žurku koju povodom svog pomenutog rođendana organizuje voditelj “Elite” Milan Milošević.

On je na svoju žurku došao u zlatnom odelu, a govorio je i o svim aktuelnostima koje su se vezivale za njegovo ime u poslednje vreme.

Dotakao se i mlade mame i novopečene voditeljke Lune Đogani Miljković, sa kojom nekada nije bio u dobrim odnosima, ali su ih sada reklo bi se izgladili.

Luna Đogani, mlada mama, influenserka, pevačica, voditeljka i pobednica druge sezone popularnog rijaliti formata “Zadruga”, jedno je od omiljenih lica koje krasi portale, socijalne mreže i foto objektive kada se pred njima pojavi.

Oprobala se u ulozi voditeljke popularnog podkasta “Bunker”. Publika je naravno oduševljena Luninim umećem i time što se izvanredno snašla, a evo šta Milan kaže na njeno debitovanje u ovoj ulozi:

– Pozvan sam bio u prvu emisiju kod Lune i kod Marka, ali tada sam stigao sa mora i nisam mogao da se uklopim. Takođe sam se u tom periodu vraćao na pink i nisam smeo nigde da se pojavljujem, što ne znači da sada neću. Ona je odlična majka, ali nisam ispratio kako se snašla. Što Jovana Joksimović kaže, svako može da počne sa ovim poslom, ali treba u njemu opstati – rekao je Milan koji polaže puno nade u Lunu i ističe da je pored njega i još par ljudi, Đoganijeva jedna od retkih koja je uspela na pametan način da iskoristi aktuelnost i popularnost.

Šta je sve to Milan govorio pred kamerama, pogledajte u narednom video zapisu: