Home Zanimljivosti ČEKA SE KONAČNA ODLUKA: Maja Marinković otkako je ušla u vezu sa...

ČEKA SE KONAČNA ODLUKA: Maja Marinković otkako je ušla u vezu sa Krofakom – Na ovo svi čekaju…

239
0
Maja Marinkovic, Stanislav Krofak,
Maja Marinkovic, Stanislav Krofak,

Na ovo svi čekaju…

Nakon što je Maja uplovila u novu ljubavnu romansu, njen otac je odlučio da za medije uđe u “medijsku ilegalu”.

Taki Marinković je sada nedostupan za komentar na temu svoje ćerke Maje Marinković, tačnije nakon njenog ulaska u vezu sa Stanislavom Krofakom, bivšim dečkom Mione Jovanović.

Oni su u “Eliti” otpočeli emotivnu vezu, a stav Takija, koji je bio ponosan na mezimicu jer se u ovoj sezoni nije upustila ni u kakav ljubavni odnos (sve do ovog), za sada nije poznat.

Međutim, ovim povodom za medije oglasio se njen najbolji prijatelj Matija Radulović, poznatiji kao Maki, koji joj je dao zeleno svetlo.

– On je definitivno, otkako je ušao, ostavio dobar utisak, koliko sam ispratio sve. Dečko je totalno okej, jako je kulturan, ima manire finog momka… Takođe i lepo izgleda, zašto da ne? Mislim da Maja konačno zaslužuje nekog tako finog i normalnog dečka – rekao je drug, te dodao:

– Ljubili se? Pa, baš lepo (smeh). Što se mene tiče, lepo bi bilo da nastave jer bi bili super unutra kao par – kaže on.

Ipak, reklo bi se da Maja nije smela da uđe u ovu “zabranjenu” vezu, jer je time ugrozila oca, koji je sada potencijalno razočaran u svoju mezimicu.

Ipak, sve ovo treba uzeti sa rezervom i sačekati da se Taki prvo oglasi, te onda zaključimo da li je ili nije ljut na Maju.