Home Zanimljivosti KROFAK NAKON RIJALITIJA VODI MAJU U SVOJE LJUBAVNO GNEZDO: Miona potpuno izgorela...

KROFAK NAKON RIJALITIJA VODI MAJU U SVOJE LJUBAVNO GNEZDO: Miona potpuno izgorela od besa… (VIDEO)

489
0
Maja Marinkovic, Stanislav Krofak, Miona Jovanović,
Maja Marinkovic, Stanislav Krofak, Miona Jovanović,

Miona potpuno izgorela od besa…

Novi ljubavni par u “Eliti” uveliko kuje planove za budućnost, a evo gde će da se zapute nakon što napuste Belu kuću.

Maja Marinković i Stanislav Krofak Pantera su uživo u programu ozvaničili vezu. Oni su iskoristili priliku da u toku radio “Amnezije” podele ove predivne vesti kako sa cimerima tako i sa publikom.

Ovaj novopečeni par progovorio je o svojim planovima za budućnost koji se baš i nisu svideli pojedinim učesnicima “Elite”.

Stanislav je odlučio da pozove Maju da se preseli kod njega u Zagreb, nakon rijalitija. Ovaj poziv zaprepastio je njegovu bivšu devojku Mionu Jovanović, koja je kompletno izlaganje pomno slušala.

– Ja sam držala stav da ne želim ljubavni odnos. ja sam znala da je on leop, to sam videla, ali iskreno kada sam ga upoznala videla sam kako je on divan. Spojila nas je izolacija – objasnila je Maja.

– Jeste, pričali smo tamo. Ona se meni sviđa, ona je moj tip devojke. Ona je jedina devojka sa kojom bih ja hteo nešto, i to se desilo. Meni se Maja sviđala i od prvog dana sam samo nju gledao. Ja sam gledao nju, pratio sam situaciju – dodao je Stanislav.

– Kako li vaši komentarišu ovo? – upitao je Janjuš.

– Ja sam sigurna da Taki ovo podržava, a verujem da ima lepe reči za njega, jer je on divan momak. Nije tip koji bi u meni probudio moje mane – rekla je Maja.

– I moj sigurno, oni mene znaju. Voleo bih da bude sa mnom u Zagrebu, ali lagano. Ja nisam verovao da će biti tako, ali eto desilo se – ispričao je Krofak.

– Taki je sada ponosan, moram da kažem i pozdravljam ga i Stanislavovu porodicu – zaključuje Maja.

Detaljnije u nastavku: