Home Zanimljivosti NAROD ODUŠEVLJEN PORODIČNOM FOTOGRAFIJOM: Aleksandra ponosno objavila prvu fotografiju nakon pomirenja sa...

NAROD ODUŠEVLJEN PORODIČNOM FOTOGRAFIJOM: Aleksandra ponosno objavila prvu fotografiju nakon pomirenja sa Filipom Carem…

34101
0
Filip Car, Aleksandra Nikolic,
Filip Car, Aleksandra Nikolic,

Aleksandra ponosno objavila prvu fotografiju nakon pomirenja sa Filipom Carem…

Nakon što je javnost otkrila da su se bivše rijaliti zvezde Filip Car i Aleks Nikolić pomirili, te su ponovo zajedno, ona je sada podelila zajedničku fotografiju i istopila i najtvrđa srca.

Nakon duge medijske pauze, bivši takmičar rijalitija “Zadruga” Filip Car progovorio o odnosu sa Aleksandrom Nikolić koja nosi njegovo dete.

Naime, Aleksandra uskoro treba da se porodi, a Car je otkrio da će se preseliti u Srbiju nakon što mu Nikolićeva podari nasledicu.

Oni su se nedavno pomirili i odlučili da svojoj ljubavi daju još jednu šansu, a čini se da im sada ide bolje nego ikada.

Aleksandra je oduševila brojne pratioce novom “porodičnom” fotografijom na Instagramu, kojom je jasno svima stavila do znanja da jedva čeka svoju princezu da drži u rukama, a Filipa vidi kao najveću podršku u ovim trenucima.

Naime, ona je objavila lava, lavicu i njihovo mladunče, pa dodala emotikon srca:

Instagram,
Instagram,

– Nismo se mi oko tog pomirenja i nalaska i zajedničkog života dogovarali, nego je išlo spontano. Kako bih ti rekao?! Nije mi to to sada da je ona u Beogradu, da sam ja tu, pa ja idem, dođem i odem. U super smo odnosu i malo ozbiljnijem nego što smo bili. Sve će to da sedne na svoje mesto kada ih dovedem ovde kod mene – rekao je Filip Car.

– Iskreno ću ti reći, ekskluzivno, moj i njen plan je kada se mala rodi, ja ću doći tamo da budem uz njih, da vidim dete i nju. Posle toga ona ide kući, izaći će iz bolnice, mora da ide na odmor od 20 dana, dok ne budem mogao da ih dovedem ovde. Što se tiče našeg odnosa…To su bile svađe nebulozne oko sitnica, u početku njene trudnoće je bilo u redu, pa je prelomilo kasnije, stalno su se dešavale stvari koje smo mislili da neće – rekao je Filip Car u emisiji “Premijera”.