Home Zanimljivosti NIJE ZABORAVIO ŠTA SU MU URADILI: “Sada samo nađem dobru baru i...

NIJE ZABORAVIO ŠTA SU MU URADILI: “Sada samo nađem dobru baru i zapljusnem ih kad prođem…” (VIDEO)

433
0
Milan Milosevic,
Milan Milosevic,

“Sada samo nađem dobru baru i zapljusnem ih kad prođem…”

Voditelj je slavio svoj 47. rođendan, a pred početak proslave otkrio je sa čim se sve suočavao, kao i da mnogi nisu verovali u njega.

Početak aprila je svake godine rezervisan za ludu žurku koju povodom svog rođendana organizuje voditelj “Elite” Milan Milošević.

On je na svoju žurku došao u zlatnom odelu, a zatim je i otkrio da ova boja za njega ima i posebno značenje.

– Večeras 47 godina. Zlatno odelo simbolizuje ovu godinu, ovo mi je zlatna godina i finansijski i životno. Rekli su mi da ću u 47. godini postati milioner. Možda dinarski, ali dobro, to sam odavno – rekao je on i otkrio šta mu je najbitnije:

– Najbitnije je da smo zdravi i da dočekamo sledeći rođendan. Da budemo nasmejani i srećni, a posla i para će biti. Sad sam u tim godinama da mogu da se molim samo za zdravlje, s*ks baš nekad ako bude… Za sebe mogu da kažem da sam srećan čovek. I zahvalan. Ono što me sada ispunjava svaki dan je dan proveden sa mojom majkom. Ona ima 79 godina, u “odlasku” je, znate u kakvoj je zdravstvenoj situaciji. Svaki dan sa njom mi je prelep. Što sam stariji to se više trudim da vreme provedem sa njom. To me čini srećnim i moje životinje – rekao je on i dodao da ona nije svesna njegovog uspeha:

– I dalje me gleda kao učesnika “Zadruge”. Kaže mi: “Čim se ti svađaš, ti si učesnik”. U suštini, shvatila je da sam drugačiji, jer ja se svađam realno, ne dam da me neko laže, osim ako ih ja pustim. Brine se da me neko ne gađa, povredi, to je jedino ne čini srećnom, inače je srećna – rekao je Milan.

Milošević je istakao i to da je ove godine napravio proslavu na koju je pozvao manji broj ljudi nego prošle.

– Ove godine sam sveo samo na ljude koje ja volim i na one koji mene stvarno vole. Sveo sam na 80 do 100 ljudi. Isto pravilo – koverte za rođendan. Znate mene. Ovo košta oko 4 do 5.000 evra, ali ja sam takva televizijska zvezda da mi svi učine džaba. Tako da mi još dođu svi – rekao je on, a na pitanje koja je njegova rođendanska želja otkrio je:

– Moja želja je da zatrudnim. Šalim se. Nemam konkretnu želju. Hteo sam da imam dom u Beogradu, sad ga imam… Sve ostalo se svodi na zdravlje. Skroman sam što se tiče finansija, samo se šalim. Sa platom stvarno mogu da živim 5-6 dana – rekao je Milan.

Milan se ovom prilikom osvrnuo i na svoje detinjstvo, kao i na ljude koji su sumnjali u to da će biti uspešan u svom poslu.

– Komšije kao govore “Znali su da će uspeti”, a nije istina, govorili su: “Pederčiću” dok sam išao u osnovnu školu. Sad hoće da se slikaju sa mnom, ali ja ih samo zapljusnem kad prođem autom, nađem neku dobru baru – rekao je on.

Detaljnije pogledajte u videu: