Home Zanimljivosti “TU SMO SE RAZIŠLI”: Nakon što je promenio veru – Dejan Dragojević...

“TU SMO SE RAZIŠLI”: Nakon što je promenio veru – Dejan Dragojević sve šokirao novom izjavom…

866
0
Dejan Dragojevic,
Dejan Dragojevic,

Dejan Dragojević sve šokirao novom izjavom…

On se javno svima obratio i otkrio svoj stav o praznicima.

Pobednik rijalitija “Zadruga 5” Dejan Dragojević, pre četiri godine promenio je veru u Islam.

Mišljenja, osude i komentari ga ne zanimaju, kako je i sam rekao, a javnost je šokirao izjavom pred Uskrs.

Bivši rijaliti učesnik je sada na svom Instagram profilu objavio fotografiju nastalu na Baščaršiji, a ispod objave poslao prelepu poruku za sve vernike i podsetio na ujedinjenje.

On je napisao sledeće:

– Ukrašeno za Usrks, ukrašeno za Ramazan. Čuju se CRKVE Pravoslavna i Katolička, tu je Sinagoga, a čuje se i EZAN… Svako ide tamo gde dušu može da nahrani, svako ima svoj post, svako ima svoj objekat u kom se moli i tu smo se razišli ali smo se posle toga svi našli na ćevapima i niko nikom ne smeta. Bliži mi je svaki vernik od nevernika. Srećno vam bilo svima ono u šta verujete jer samo tako možemo svi zajedno da živimo. Selam iz Sarajeva najlepšeg grada i najboljih ljudi – napisao je on.

– Kod nas se slavi i pravoslavni i katolički Vaskrs. Ne znam da li ću za Vaskrs biti kod kuće, ali obeležiću ga baklavama. Bitno mi je da sam ostvario svoj duhovni cilj i da sam osetio da sam čistiji, a to da li ću obeležiti praznik manje više, baš me briga. Bitno mi je da sam na pravom putu – rekao je Dejan nedavno za domaće medije.

Instagram,
Instagram,

Dejan je pri završetku rijalitija u potpunosti promenio svoj način života. On se sada trudi da pokaže ljudima svoj pravi put, koji je i on sam spoznao. Gore pomenutom porukom, Dragojević je skrenuo pažnju da svi trebamo biti ujedinjeni bez obzira na to kojoj veri pripadama i kojem Bogu se molimo.