Home Zanimljivosti BOLJE U ZATVOR NEGO KOD MAJE: Miona nasrnula na Nenada Aleksića Ša...

BOLJE U ZATVOR NEGO KOD MAJE: Miona nasrnula na Nenada Aleksića Ša – Doživela pomračenje… (VIDEO)

553
0
Miona Jovanović, Nenad Aleksic Sa,
Miona Jovanović, Nenad Aleksic Sa,

Doživela pomračenje…

Nakon što su Maja Marinković i Stanislav Krofak uplovili u emotivnu vezu, Miona se ponaša sve čudnije, a onda je njeno ponašanje sa Ša dostiglo vrhunac kada je krenula da ga vuče za glavu.

Miona Jovanović i Nenad Aleksić Ša imaju jako turbulentan odnos koji je ispunjen burnim svađama, koje se dešavaju nekoliko puta dnevno.

Njihov trenutno najveći problem je Stanislav Krofak, Mionin bivši dečko, zbog kog reper svakog dana doživljava nervne slomove.

Iako je Stanislav sa Majom Marinković u ponedeljak nakon emisije “Pretres nedelje” uplovio u emotivnu vezu i Aleksiću smanjio količinu problema i briga koje je imao, svađe ipak nisu prestale. Novi povod za Nenadovo nerviranje bilo je Mionino ponašanje na žurki. On joj je više puta priznao da se oseća usamljeno i da želi poljupce i zagrljaje, ali ona ništa nije radila po tom pitanju.

Na društvenim mrežama su se čak pojavili komentari u kojima su pojedini pratioci rijaliti dešavanja raskirnkali repera i došlo do zaključka da je sve vreme posmatrao kako Maja i Stanislav ne prestaju da se ljube, pa je tražio od svoje devojke da se isto ponaša, ali mu ona to nije ispunila.

Nakon toga osvanuo je još jedan sninak na stranici koja prati dešavanja u rijalitiju, na kojem se Miona ponaša bahato i agresivno, što publika do sad nije imala prilike da vidi, pa su mnogi shvatili da želi da završi u zatvoru, samo kako bi poobegla od Ša.

– Ja sam tebi sad dobar, a na žurci…. – gunđao je Ša.

– Ajde da idemo u zatvor zajedno. Bezobrazan si, bila sam predobra. Pohvali me nekad, da li ti je jasno – vikala je Miona, dok je čupala Ša za kosu.

– Nemoj da me čupaš… Da li ti znaš šta je napad – dodao je reper.

– Smaraš me – vikala je ona, a onda počela da štipa Ša..

– Nemoj mi te seljačke fore, ne volim to… Drugačije je u ljubavnom zanosu, ali nemoj na suvo da me štipaš – odbrusio je Nenad Aleksić, a Miona je nastavila da ga gura i štipa.

Prilog pogledajte KLIKOM NA OVAJ LINK!