Home Zanimljivosti NENAD ALEKSIĆ ŠA UDARIO MIONI NOVU ZABRANU: Ona nije znala šta je...

NENAD ALEKSIĆ ŠA UDARIO MIONI NOVU ZABRANU: Ona nije znala šta je snašlo… (VIDEO)

1696
0
Nenad Aleksic Sa, Miona Jovanović, Milan Milosevic,
Nenad Aleksic Sa, Miona Jovanović, Milan Milosevic,

Ona nije znala šta je snašlo…

Poznato je da je reper ljubomoran i da mu neke stvari smetaju u vezi, ali Jovanovićeva ne želi da pristane na ovaj njegov uslov.

Tokom emisije “Pitanja gledalaca” pokrenute su najaktuelnije teme u Beloj kući.

Nenad Aleksić Ša je tokom svog izlaganja saopštio Mioni Jovanović šta joj neće biti dozvoljeno da radi u spoljnom svetu.

– Kada si bio sa Tarom pričao si da si sedeo sa njenim tatom, da li ćeš sedeti i sa Mioninim tatom tako? – rekao je Milan.

– Razumem šta je poenta, ja jesam sedeo sa njihovim tatama, ja bih voleo i sa njenim, ali očigledno da neće moći tako – rekao je Ša.

– Nemaju oni šta da pričaju i da sede tako. On je dozvolio da se oni sprdaju i uživaju, a da on sedi sa njenim roditeljima. Ja nisam neko ko voli da pije jer stalno radim, sigurno ću imati potrebu da izađem sa drugaricama, on je rekao da nije za to – rekla je Miona.

– Ja sam njoj rekao šta ne volim, može u restorane koliko god hoće, ali noćni izlasci neće moći, meni je to nenormalno – rekao je Ša.

– Ša treba da promeni svoje ponašanje, ako ne bude imao ishitrene reakcije mislim da će biti bolji sa njenim roditeljima – rekla je Aneli.

Detaljnije pogledajte u nastavku: