Home Zanimljivosti IMALI SU TAJNE: Anđela Đuričić nakon godinu dana – Konačno otkrila istinu...

IMALI SU TAJNE: Anđela Đuričić nakon godinu dana – Konačno otkrila istinu o dogovoru Ane Ćurčić i Zvezdana Slavnića…

229
0
Ana Curcic, Zvezdan Slavnic, Andela Duricic,
Ana Curcic, Zvezdan Slavnic, Andela Duricic,

Konačno otkrila istinu o dogovoru Ane Ćurčić i Zvezdana Slavnića…

Bivša rijaliti učesnica, svoj poslednji ulazak u ovaj format pamti kao koban.

Nakon što je svoje srce dala na dlanu, a njena osećanja izigrana su jednim postupkom. Konačno je progovorila o čemu se radi.

Nakon duge medijske pauze, Anđela Đuričić je gostovala u emisiji “Pitam za druga” na RED televiziji, gde je komentarisala aktuelna dešavanja i učesnike “Elite”, ali se osvrnula i na svoje učešće u prošloj sezoni rijalitija.

Ovom prilikom je govorila o navodnim dogovorima Zvezdana Slavnića i njegove bivše supruge, Ane Ćurčić, koja se nešto kasnije pridružila njima u “Zadruzi 6”.

– Teško je dogovorenu priču sprovesti u rijalitiju. Da su neki plan imali, verovatno da jesu, pa se otrgao kontroli, oni to najbolje znaju. Društvene mreže i isečci od nekoliko sekundi mnogo toga pokažu. Kad sam videla neke stvari videla sam da je bilo nekih navoda i signala. Pomišljala sam da je neki plan postojao, ali to niko ne može da iskontroliše – rekla je Anđela Đuričić.

– Verovala sam u moju i Zvezdanovu ljubav do prevare sa Majom. Da sam ostala do kraja u rijalitiju ne bih ostala sa njim, ostavila bih ga. To je meni bio pakao, sada mi je smešno,a tada nije bilo – nastavila je ona.

– Ja sam ideallizovala neke stvari, to muvanje je meni bilo lepo, trajalo je to, ali verovala sam u to što sam idealizovala te neke stvari, a mene je to držalo dok se to nije desilo sa Majom. Meni tada razum nije bio prisutan – otkriva Đuričićeva.

– Oni (roditelji) su meni mnogo toga prebacili, obavili su par razgovora sa mnom, oni su meni očitali lekciju, a to je možda malo kakon bih ja mom detetu rekla. Ja nisam bila upućena u sve. Kada je neko prvi put u rijalitiju ne zna se mnogo toga, ja da sam slušala drugačije bi bilo – rekla je Anđela.