Home Zanimljivosti MIONA NAPUSTILA BELU KUĆU: Nakon novog saznanja naglo joj se slošilo –...

MIONA NAPUSTILA BELU KUĆU: Nakon novog saznanja naglo joj se slošilo – Nenad Aleksić Ša potpuno slomljen… (VIDEO)

622
0
Nenad Aleksic Sa, Miona Jovanović,
Nenad Aleksic Sa, Miona Jovanović,

Nenad Aleksić Ša potpuno slomljen…

Nikad zanimljivija emisija otkrila najpikantnije detalje o zamršenim zadrugarskim emotivnim odnosima. Koliko su daleko spremni da idu, saznajte u nastavku teksta.

Miona Jovanović u emisiji “Pitanja novinara” iznela je brojne detalje o vezi sa Stanislavom Krofakom, ali i nikad žustrije govorila o njegovoj vezi sa Majom Marinković. U jednom trenutku joj je trebao odmor, te je napustila Belu kuću, ali ni tamo nije imala mira od svog dečka.

Nenad Aleksić Ša je za to vreme goreo od besa i u sebe uneo apsurdne količine nikotina. On je nakon reklama dobio reč, kako bi prokomentarisao sve što je njegova devojka iznela.

– Sve je otvorenija. Ona kad priča o Maji, kao da je ponižava, razumem da se ne podnose i da su imale svađu i da to traje, a da je spuštanje lopte bilo lažno. Ona kao da hoće da nametne da je Maja za “dođe-prođe”, ona priča kako mu je ona bitna, a da mu je Maja prolazna. Zašto nju zanima da li nju Stanislav voli ili ne voli? Živ bio, želim u svu sreću. Okej su odgovori na pitanja koja se postave, ali da je zanima da li njega Maja zanima. Ona njegov život predstavlja kao da je njen trenutni život. Ona očigledno nije normalna, ne voli sve najbolje, nego sve najgore da joj se pruža. Ja njoj apsolutno verujem – besneo je reper.

– Pričaj, to je tvoje mišljenje i ti i ja ne delimo isto mišljenje – poručila je Miona.

– Nju zanima šta će on da misli, sa kim će da bude, a treba da je zanima kako se ja ponašam, šta radim i kako se osećam. Ona pokazuje nepoštovanje. Čime ja nju ne poštujem? Šta ja radim? – nastavio je da urla Ša.

– Sram tebe bilo što tako pričaš. Moj dečko priča da mene zanima šta Stanislav misli… Sram te bilo šta pričaš, bolje i da te ne slušam jer ću da padnem u nesvest – rekla je Miona.

Detaljnije pogledajte ispod: