Home Zanimljivosti MIONA UHVAĆENA SA DRUGIM U AKCIJI: Poljupci lete na sve strane –...

MIONA UHVAĆENA SA DRUGIM U AKCIJI: Poljupci lete na sve strane – Kako li će tek Ša reagovati… (VIDEO)

1269
0
Miona Jovanović, Nenad Aleksic Sa,
Miona Jovanović, Nenad Aleksic Sa,

Kako li će tek Ša reagovati…

Čeka se reperova reakcija na ovu scenu!

Učesnici “Elite”, Nenad Aleksić Ša i Miona Jovanović, konstantno zapadaju u žestoke svađe otkako su započeli svoju vezu pred kamera, međutim, u njihvom odnosu neretko ne cvetaju ruže.

Mnogi su mišljena da je mlada pevačica folirant, te su se fanovi rijalitija na društvenim mrežama prisetili njenog odnosa sa bivšim takmičarem “Zadruge”, Vladimirom Tomovićem.

Naime, tokom treće sezone rijalitija “Zadruga”, Miona i Vladimir su redovno flertovali pred kamerama, a upravo je takav jedan snimak isplivao u javnosti.

Jovanovićeva je, kako se može videti, bila oskudno obučena za žurku, dok joj je Tomović prišao i pitao šta će da pije. Mnogi su čak primetili da se Miona ponaša potpuno drugačija nego sada, kada je u vezi sa reperom.

– A, šta ti piješ, izvini, reci mi – rekao je Tomović, dok je Miona slala poljubac u kameru.

– Viski. Samo viski – odgovorila mu je Miona, sve vreme koketirajući.

Podsetimo, Nenad Aleksić Ša je ponovo doživeo napad histerije tokom emisije “Pitanja novinara”, kada se u njegovo izlaganje umešao Lepi Mića.

Kako reper ne podnosi kritike, niti negativne komentare, burno je reagovao na Mićino ubacivanje, pa je krenuo da divlja po Beloj kući, a Miona Jovanović je odmah zapušila uši, jer više nije želela da ga sluša.

– Mene je sad stvarno blam njegovog ponašanja – rekla je Miona.

Prilog pogledajte KLIKOM NA OVAJ LINK!