Home Zanimljivosti STIGLE INFORMACIJE IZ SPOLJNOG SVETA: Nakon Anitinog novog ljubavnog brodoloma… (VIDEO)

STIGLE INFORMACIJE IZ SPOLJNOG SVETA: Nakon Anitinog novog ljubavnog brodoloma… (VIDEO)

314
0
Anita Stanojlovic,
Anita Stanojlovic,

Nakon Anitinog novog ljubavnog brodoloma…

Poslala jasnu poruku sveže udatoj mladoj!

Odnos Anđela Rankovića i Anite Stanojlović svim gledaocima rijalitija je zapao za oko i mnogi gledaoci ih podržavaju kao par.

Fanovi rijaliti formata čak nisu ni verovali na šta je sve Afrodita od Kruševca spremna, kao ni koliki je rijaliti igrač zapravo.

Anita je prevarila svoju suprugu Jovanu Tomić Matoru sa Mateom Car i to za vreme najveće ljubavi sa Jovanom, koja je krunisana brakom u Crnoj Gori.

Jovana ni dan danas ne može da preboli taj odnos, te se konstantno vraća u prošlost, ali čini se da ni nova ljubav Anitu ne čini srećnom.

Matea je stala na ludi kamen, a ta informacija je stigla do Anite i Matore, pa je Tomićeva iskoristila priliku u emisiji da javno čestita Matei, zbog koje je raskinula sa Anitom.

– Darko, ja sam sve prihvatila što je ona radila. Ovo što joj Anđelo prebacuje, ja sam joj tolerisala. Zbog toga umemem da prokomentarišem njih dvoje. Ništa loše ja nemam da kažem. Stojim iza ovi mojih reči. Dok je Anita bila sa mnom, imala je potpunu kontrolu. I za kraj ovo imam da kažem: da želim Matei Car sve najlepše, jer se udala. Drži se – kazala je Matora.

Pogledajte prilog: