Home Zanimljivosti VIŠE NIŠTA NEĆE BITI ISTO: Večeras produkcija pušta ključnu informaciju u Elitu...

VIŠE NIŠTA NEĆE BITI ISTO: Večeras produkcija pušta ključnu informaciju u Elitu – Evo o čemu je reč…

1181
0
Elita,
Elita,

Evo o čemu je reč…

Večeras će u programu voditeljka Ivana Šopić takmičarima saopštiti nešto veoma važno.

Sinoć je tradicionalno, kao i svakog petka, održano vanredno nominovanje učesnika za izbacivanje.

Veliki šef je putem produkcije poslao ukućanima pismo, a Odabrani su momentalno odlučili kome žele da vide leđa.

– Odabrani, kao što znate, petkom je na vama važan zadatak. Odabrani ne mogu nominovati istu osobu dva puta zaredom, primetili smo da olako shvatate ovaj zadatak kao i da vaša obrazloženja nisu takva. Treba da nominujete onoga ko po vama treba da napusti “Elitu”, kao i onog kom biste voleli da vidite leđa. Neophodno je da obrazložite svoju nominaciju. Počnite odmah – glasilo je pismo, koje je pročitao Đedović.

– Ja sam imala viziju koga ću da nominujem, ali kada slušam ove priče o Ivanu Marinkoviću, slažem se. Svi imaju karakter nula, morbidni su, ne staju…Imala sam najsvežiji konflikt sa Božom Džonsom, on mi je sada mala beba, laje, a ne ujeda. Bojana je napala Anitu pre neki dan, ali ja moram, meni je ipak Ivan Marinković. On mi je bez konkurencije – rekla je Marija Malivuk.

– Imam isto mišljenje kao i vi, nominujem Marinkovića. Tu je i Bojana, ona je prešla granicu, ali nema svrhe da je nominujem – rekla je Anita.

Kada se saberu glasovi Odabranih, nominovan je Ivan Marinković. Učesnici “Elite” će ovu informaciju dobiti večeras, kada u “Elitu” bude ušla voditeljka Ivana Šopić.

Najpre će ukućani birati između Mione Jovanović i Stanislava Krofaka, a potom će Ivana saopštiti odluku Odabranih, a zatim će uslediti i nominacija od strane publike. Učesnik sa najmanje glasova ove nedelje biće treći u izolaciji.