Home Zanimljivosti MIONA VOLI STANISLAVA KROFAKA: “Jako je ljubomorna, sujetna i besna što smo...

MIONA VOLI STANISLAVA KROFAKA: “Jako je ljubomorna, sujetna i besna što smo ušli u vezu…” (VIDEO)

245
0
Maja Marinkovic, Darko Tanasijevic,
Maja Marinkovic, Darko Tanasijevic,

“Jako je ljubomorna, sujetna i besna što smo ušli u vezu…”

Učesnica “Elite” razvezala je jezik o Jovanovićevoj i otkrila ono što je mnogima promaklo.

Voditelj Darko Tanasijević popričao je sa Majom Marinković o njenom odnosu sa Stanislavom Krofakom.

Ona se u jednom trenutku osvrnula i na Mionu Jovanović, po kojoj je osula drvlje i kamenje.

– Majo kako si? – upitao je Darko.

– Jako sam srećna, naravno zbog mog odnosa, ovog puta sam spokojna i sigurna sam da nisam pogrešila. Stanislav je ozbiljan gospodin, jako me poptujem, ne budi u meni ludilo koje sam imala u poršlim odnosima. Mislim da sam se zaljubila, zreo je muškarac – rekla je Maja.

– Mnogi se pitaju kako možeš biti sigurna u njega, ako ima neraščišćene odnose sa Mionom – rekao je Darko.

– On je meni vrlo jasan, naravno da će neki odgovori da izazovi neku njegovu reakciju, ne vidim da ima nameru i potrebu da se vrati u odnos sa Mionom. Da je to hteo mogao je do sad, dok u Mionu nisam sigurna. Mislim da ga voli, jako je ljubomorna, sujetna i besna što smo ušli u vezu – rekla je Maja.

– Šta se to promenilo između vas dve – upitao je Darko.

– Ja sam ušla u odnos sa njim, ona je izgorela. Pokušala je da me perfidno ponizi. Ja sam imala greške u odnosima, ali ja sam bar bila iskrena. Ona se pravi moralna, ona je toliko ponizila njega time što ga je prevarila. Ona stalno pokušava da mene spusti, ali to joj ne ide. Ona ne voli Ša, to je jasno i on vidi, ali on ne može da se odvoji od nje. On je emotivno labilan, on je dobar prijatelj, ali u ljubavi je boelstan. On sve vidi, nije on skreno da ne može da primeti to, ali negde se bori sam sa sobom i pošto poto želi da ostane u tom odnosu. Mislim da je svojim ponašanjem odgurnuo Mionu u sebe – rekla je Maja.

– On kaže juče njemu ne smeta što ga ona ne ljubi, on to razume – rekao je Darko.

– Ma da, on sve prihvata, ali ona je nervozna, nesrećna. Bila bi opravdana njena prevara i prihvatljivija da ona ima vezu u kojoj cveta, ne može neko da te osudi ako se ti iskreno zaljubiš. Naš odnos je nju razvalio, ne može da dođe sebi. Ona je jedna zmija, gleda nas po ceo dan. Ona je kao čovek prazna, ne može da bude lojalna i odana.

– Kako komentarišeš Janjuševo izlaganje sinoć? – upitao je Darko.

– Bilo je zanimljivo, ja sam spustila loptu zbog Stanislava. Ono je sinoć bilo simpatično, to je istina što on priča. Svako u čoveku budi nešto drugačije, ja sam pričala sa Stanislavom pre par minuta,ja ne vidim da on budi to ludilo i bes u meni – rekla je Maja.

– Je l’ ćeš ići u Rovinj? – upitao je Darko.

– Ja to njemu ne zameram, ali neću. Svi se prave fini, kao jao čovek ovo ono. Ja samo želim da kada je sa mnom, prema meni bude ispravan, a verujem da će tako biti. On je meni rekao da mu nije potrebno više da vara devojek i tako to, smatra me za ozbiljno. Rekao mi je da mu prijam u svakom smislu te reči, ali to i pokazuje. Ovakav muškarac nije ušao u rijaliti, da ima takav stav, takvo ponašanje, a da evo i ja koliko sam grešila, on nije podlegao pritiscima, savetima, tako da je on meni tu pokazao tu muškost i kupio me – rekla je Maja.

Detaljnije pogledajte u videu: