Home Zanimljivosti NENAD ALEKSIĆ ŠA SE UPLAŠIO ODLUKE KOJU JE PRODUKCIJA SAOPŠTILA: Nije mogao...

NENAD ALEKSIĆ ŠA SE UPLAŠIO ODLUKE KOJU JE PRODUKCIJA SAOPŠTILA: Nije mogao verovati da će se ovo desiti…

705
0
Nenad Aleksic Sa, Zeljko Mitrovic,
Nenad Aleksic Sa, Zeljko Mitrovic,

Nije mogao verovati da će se ovo desiti…

Ako se po jutru dan poznaje, biće ovo jako uzbudljiva sedmica!

Svaka nedelja je u Eliti rezervisana za emisiju Izbacivanje. No, ovog puta je Veliki šef doneo odluku da izbacivanja ne bude.

Mnogi su ovu odluku dočekali sa oduševljenjem, jer niko ne napušta imanje u Šimanovcima.

No, ukoliko bismo uzeli u obzir da se izolacija produžava Mioni Jovanović i Stanislavu Krofaku, verujemo da pomenutu odluku Nenad Aleksić Ša nije dočekao sa oduševljenjem.

Poznato je da se u petak glasalo od strane gledalaca da li izolacija treba da se produži, u kojoj su potrčci Miona Jovanović i njen bivši dečko Stanislav Krofak.

Voditeljka je tokom noći, uživo u programu televizije Pink saopštila da je čak 70 posto gledalaca glasalo da se nedelja u kojoj su Miona i Stanislav potrčci produži, te je Veliki šef tu odluku i stavio na snagu.

– Malo drugačija će biti ova noć, nadam se da ste vi raspoloženi. Pozvali smo vas da glasate u petak da li izolacija treba da bude produžena, vi ste glasati da čak 70 posto treba da bude izolacija produžena, te je Veliki šef odlučio da izolacija sa Stanislavom i Mionom bude produžena – izjavila je na početku emisije voditeljka Ana Radulović.

Nakon ovih reči voditeljke Ane Radulović, slobodno možemo reći da su se gledaoci, ali i produkcija vešto dosetili da program učine zanimljivim.

Kakve će reakcije Nenad Aleksić Ša ispoljiti tokom sedmice, preostaje nam da vidimo.