Home Zanimljivosti OSTAVIO ĆERKU – MIONA OTKRILA MRAČNU TAJNU: Isplivale šokantne informacije iz spoljnog...

OSTAVIO ĆERKU – MIONA OTKRILA MRAČNU TAJNU: Isplivale šokantne informacije iz spoljnog sveta…

774
0
Miona Jovanović, Nenad Aleksic Sa,
Miona Jovanović, Nenad Aleksic Sa,

Isplivale šokantne informacije iz spoljnog sveta…

Jovanovićeva rešila da otvori dušu!

Učesnica “Elite”, Miona Jovanović nedavno je ispričala istinu o njenom odnosu sa Stanislavom Krofakom, bivšim dečkom, kog je prevarila sa reperom Nenadom Aleksićem Ša.

Naime, Miona je uživo u programu ispričala da je Stanislav bio idealan dečko za nju.

On ju je držao kao malo vode na dlanu, što je šokiralo sve takmičare, budući da je nedavno Nenad ispričao sve prljave tajne koje mu je pevačica otkrila o bivšem.

– On je na početku bio predivan, dečko za poželeti, dolazio je po mene, ja sam mu rekla da idemo na more, on je iz mesta blizu Zagreba, ostavio je ćerku, pa došao do Beograd, pa smo otišli na more, pa me je vratio… Pa je sve tako, ja sam možda dva, tri puta sama otišla. On me je zvao svako jutro, obavezno poruka za dobro jutro, što se svega tiče, bio je divan – započela je Miona.

– Došao je iz Zagreba za Beograd, ostavio je ćerku negde blizu Zagreba u jednom mestu. On me je vraćao u stan… Ja nisam htela na silu, on nije ni rekao kao ko me šiša, on je ukapirao da sam drugačija, nisam od onih kojima pokaže da dođu, one dođu – ispričala je Miona.

Zatim je preokrenula priču:

– Vremenom, mesec, dva pre mog preseljena u Zagreb, on je počeo da mi priča da ne može više, da je najbolje da raskinemo, ja nisam mogla da verujem šta mi piše, bar da me je pozvao, da mi kaže. Ja sam bila u šoku, ja sam rekla da mi da dva meseca da odradim sa bendom šta ima, pa ako sve bude okej, ja ću se preseliti kod njega. Ja sam tako i uradila, kako sam i obećala – tvrdi Miona.