Home Zanimljivosti ANELI OTKAČILA JANJUŠA ZA SVA VREMENA: Vrišti na sav glas – Sve...

ANELI OTKAČILA JANJUŠA ZA SVA VREMENA: Vrišti na sav glas – Sve se orilo od njihove svađe… (VIDEO)

358
0
Aneli Ahmic,
Aneli Ahmic,

Sve se orilo od njihove svađe…

U toku nove emisija “Pretres nedelje” voditelja Milana Miloševića, Aneli Ahmić je doživela nervni slom nakon Janjuševog govora.

– To da se Stanislav njoj sviđa to su teške budalaštine, ona ima neke traume iz prošlosti, da li su ih ostavljali partneri pa sumnjaju u ljude, meni to nešto nije jasno. Sve sa strane što slušam ljude, sve se slažem, to je prevelika doza ljubomore koja je bolesna – rekao je Đedović.

– Ona je bila u 10 veza, ja sam samo u jednoj, ne možeš toliko puta da budeš u vezi meni je to nemoguće. Ja kažem da ne verujem da me voli, tako mi deluje to u prethodnih 20 dana – rekao je Janjuš.

– Janjuš razmišlja isto kao Ša samo što ima jaču samokontrolu – rekao je Đedović.

– Ja se kunem da si mi rekao da imamo se*s u toku Ramazana, ovaj dečko me tera da se kunem, sram te bilo lažovu jedan, manipulatoru, skote jedan, u Noru me tera da se kunem. Đubre jedno, ubija me ovde, pokušava da napravi luđakinju od mene. Ti si se svaki put naljutio kad nisam htela da imam se*s – rekla je Aneli.

– Jao kakav si ti folirant najveći koji sam ja sreo, evo sad ću da skinem sliku, više me ne zanimaš devojko zapamti – rekao je on.

– Što govoriš laži, sve ovo što si pričao je laž, nemoj da mi se obraćaš nikako više, on zna da ga volim, on to zna itekako – rekla je Aneli i završila sa Janjušem, otkačivši ga (barem za sada).

Detaljnije pogledajte u narednom video zapisu: