Home Zanimljivosti PONOVO UJEDINJENI: Razgovor Maje i Janjuševića na koji su svi čekali –...

PONOVO UJEDINJENI: Razgovor Maje i Janjuševića na koji su svi čekali – “Došla sam samo da ti kažem…”

256
0
Maja Marinkovic, Marko Janjusevic Janjus,
Maja Marinkovic, Marko Janjusevic Janjus,

“Došla sam samo da ti kažem…”

Letelo je perje kroz “Elitu”. Katastrofalan trenutni odnos Marka Janjuševića Janjuša i Aneli Ahmić kulminirao je svađom oko raspodele imovine, prvenstveno oko parfema.

Nakon što je otkopala ratne sekire sa bivšim, bosanska starleta sukobila se i sa Majom Marinković.

Tokom izbora za najprevrljiviju osobu u Beloj kući pale su mnoge teške reči, a na iznenađenje svih, Maja je prvo pohitala kod Janjuševića da se požali na Anelino ponašanje!

– Slušaj, ja kažem da neću da se svađam sa njom jer smo se tako dogovorili. Ona počinje da vređa i da priča za Rovinj, pa sam joj rekla: “Je l’ te boli što ti je tražio parfem?” i onda kada je tebe Stanislav naveo, ona je rekla kao da je dobar čovek – rekla je Maja.

– Ma mene ona ne zanima, možete da pričate šta hoćete o njoj – rekao je Janjuš.

– Ja sam se svađala sa njim samo zbog nje. Evo ga ovaj, prilazi – rekla je Marinkovićeva.

– Ja sam ti već rekao, sa njom nemam nikakve veze, nisam više sa njom niti ću ikada biti, nemam potrebu da ulazim ni u kakve rasprave, te kao grupne – rekao je Janjuš.

– Došla sam samo da ti kažem da znaš o čemu se radi, pošto namerno prilazi i provocira, kao njemu pruža ruku – rekla je Maja.

– Dobro i ti si nju, ona će sada tebe sigurno. Ne znam kako da ti objasnim, mene savršeno ne zanima, ja sam u glavi raščistio – rekao je Janjuš.