Home Zanimljivosti PREKINUT PROGRAM – NENAD ALEKSIĆ ŠA NASRNUO NA MIONU: Unezvereno trči po...

PREKINUT PROGRAM – NENAD ALEKSIĆ ŠA NASRNUO NA MIONU: Unezvereno trči po imanju… (VIDEO)

1036
0
Nenad Aleksic Sa,
Nenad Aleksic Sa,

Unezvereno trči po imanju…

Nenad Aleksić Ša je pobesneo zbog Mioninog poteza, pa je usledila žestoka svađa.

Milan Milošević je ušetao u Belu kuću, pa je “Pretres nedelje” započeo najaktuelnijom temom u rijalitiju. Odmah je podigao Nenada Aleksića Ša, pa otkrio da je čak 70 odsto gledalaca želelo da vidi Mionu Jovanović i Stanislava Krofaka Panteru još nedelju dana u izolaciji.

– To sam čuo. Izolaciju imaju… Kad momak dođe u izolaciju, ja ustajem i odem u izolaciju. Ja je češkam, ali kako Stanislav dođe, ja odmah odem. Ako žele da razgovaraju, ja nikoga ne sprečavam. Da imaju žarku želju, oni bi već razgovarali. Da sam gledalac, isto bih mislio da Miona želi da se izvini, ali ja kao zaljubljena osoba, naravno da verujem u ljubav – dodao je Nenad Aleksić Ša.

Ša je krenuo da poredi svoje bivše devojke sa Mionom, pa se dotakao i Ivane, sa kojom je bio u braku, a Miona ga je u jednom momentu prekinula u izlaganju, nakon čega je nastala brutalna svađa.

Ša je ponovo zabranio Mioni da razgovara sa Krofakom, a ona je bila odlučna, pa mu je jasno stavila do znanja da mora pričati o njemu, nakon čega je on pozeleneo od muke:

– Mogu da kažem da Ivana nije varala – počeo je Ša, a Miona ga je prekinula.

– Da li možeš malo da me slušaš? – povikao je Nenad.

– Slušam… Pričao si o Ivani, nastavi – vikala je Miona.

– Nemoj da pričaš sa Stanislavom, prekini – pobesneo je Ša.

– Ja moram da pričam – odbrusila je ona.

– To su stvari koje mi se gade, ja to ne mogu da slušam… – nastavljao je reper koji je krenuo da se Mioni unosi u lice, te je odmah prekinuo ceo program i rekao:

– Moram da pušim, iznervirao sam se – odbrusio je Ša, pa otišao u pušionicu, a potom unezvereno trčao po imanju.