Home Zanimljivosti STIGLA INFORMACIJA IZ SPOLJNOG SVETA: Miona Jovanović napravila novi haos – Sledi...

STIGLA INFORMACIJA IZ SPOLJNOG SVETA: Miona Jovanović napravila novi haos – Sledi kazna produkcije…

534
0
Miona Jovanović,
Miona Jovanović,

Sledi kazna produkcije…

Opšte je poznato da je unošenje informacija iz spoljnog sveta na imanje u Šimanovcima strogo zabranjeno. Ipak, desi se povremeno situacija kada do takmičara stigne nešto što ne bi smelo. Tako je bilo i sada.

Miona Jovanović tokom debate za crnim stolom ispričala je kakve su informacije došle do nje kada je u pitanju njen bivši dečko Stanislav Krofak Pantera, kog je ostavila zbog bivšeg repera Nenada Aleksića Ša.

Naime, Miona je priznala da je dobila informacije iz spoljnog sveta da se neko od prijatelja oglasio povodom njihovog odnosa, što je sve šokiralo.

Međutim, Miona nije želela da otkriva detalje priče koje je navodno saznala.

– Ja sam čula da se neko oglasio i napolju… Ja se na te priče rekla, kazala, ne palim, apsolutno. Da on zna nešto o meni, da je bio svedok o meni, lično personalno, bila bi druga priča, ovako… Apsolutno me zabole! Ja nisam za izdaju! – poručila je Miona, nakon čega je ispričala i zbog čega je ušla u vezu sa Stanislavom:

– Ja sam ušla u vezu jer sam se zaljubila, a to što sam pričala da nije bilo loše, morala sam, jer sam nekim ljudima sa strane pričala. Pičala sam Aneli neke lošije strane, mislim da sam Nenadu pričala prva – rekla je Miona.

– Mislila sam da ja tripujem, da ima udela što sam se zaljubila, ali kome god da sam rekla, svi su rekli da to aposlutno nije bilo razumljivo. Meni je i Milena rekla da 99 posto veza kiksne, kada čujem neke stvari ne znam – rekla je Miona.

– Ja sam se dovumila u startu dok nije došlo do nečega konkretnog, baš sam razmišlja. Ja u tim momentima se jesam zaljubila, ali sam se pitala da li sam se istripovala, sedela sam non stop sa njim, ja sam se pitala da li on meni samo ovako prija ili tu stvarno ima nečega. Kada je došlo do nečeg konkretnijeg sa Nenadom, kada sam ušla u vezu onda sam presekla – rekla je Miona.

S obzirom na to da je unošenje i plasiranje informacija iz spoljnog sveta strogo kažnjivo, nema sumnje da će pevačica biti udarena po džepu.