Home Zanimljivosti TAJNI RAZGOVOR BEZ BUBICA: Maja i Ivan Marinković stali na žulj produkciji...

TAJNI RAZGOVOR BEZ BUBICA: Maja i Ivan Marinković stali na žulj produkciji – Čeka se reakcija Velikog šefa…

415
0
Maja Marinkovic, Ivan Marinkovic,
Maja Marinkovic, Ivan Marinkovic,

Čeka se reakcija Velikog šefa…

Nije retka situacija da se pravila u “Eliti” krše. Bez obzirqa na to što ih nema puno, izgleda da ih je teško ispoštovati. Tako je bilo i sada.

Opšte je poznato da se bubice u Beloj kući moraju nositi redovno, i da je kazna za nenošenje istih paprena. Međutim, izgleda da njih dvoje to nije zanimalo.

Ivan Marinković i njegova prezimenjakinja Maja su vodili tajni razgovor, za koji očigledno nisu želeli da se sazna.

Nažalost, zbog nenošenja bubica ne razaznaje se o čemu su razgovarali, ali jedno je sigurno, kazna sledi.

– PRAVILA PONAŠANJA:

1. U Eliti ste ograđeni zidinama i svako napuštanje ograđenog dela se kažnjava

2. Učesnicima je zabranjen razgovor sa ljudima iz obezbeđenja

3. Učesnici moraju da nose svoje bubice stalno, sem kad legnu uveče da spavaju – od trenutka skidanja bubica zabranjen je razgovor među učesnicima. Gašenje bubica kao i njihovo skidanje strogo se kažnjava. Bubice se moraju nositi pravilno, ne smeju se vaditi iz torbice, gasiti, niti se na bilo koji način sme ometati rad mikrofona

4. U Eliti je dozvoljeno komunicirati jedino govorom. Šaputanje, govor znakovima, dopisivanje je zabranjeno. I kažnjava se.

5. Spavanje u toku dana je strogo zabranjeno. Odabranima je spavanje dozvoljeno do 12h.

6. Svaki učesnik je dužan da u svakom trenutku odgovori na zahteve produkcije, što podrazumeva saradnju sa reporterima, rediteljima, snimateljima, organizatorima. Odbijanje saradnje kao i vređanje članova produkcije, pominjanje produkcije i RTV PINK u negativnom kontekstu produkcija će smatrati prekršajem i sama će određivati vrstu kazne.

7. Svaki učesnik dužan je da nekoliko puta u toku dana, kada organizatori zatraže, promeni baterije u bubicama, kao i da istrošene baterije vrati. Strogo je zabranjeno potrošene baterije bacati bilo gde.

8. Učesnici uvek treba da imaju na umu da zaposleni u produkciji u svakom trenutku čuju njihove potrebe. Potrebno je samo da budu strpljivi a produkcija će se potruditi da u najkraćem mogućem vremenu reši problem. Od problema i potreba zavisi koliko će vremena biti potrebno da se odgovori na iste.

9. Zabranjeno je pominjati produkciju i ljude koji rade u produkciji. Njihova imena i svoje lično mišljenje o produkciji, zaposlenima i načinu ophođenja produkcije prema učesnicima, učesnici treba da zadrže za sebe.