Home Zanimljivosti DANILO UPAO NA TARIN ROĐENDAN: Simova nije mogla da dođe sebi od...

DANILO UPAO NA TARIN ROĐENDAN: Simova nije mogla da dođe sebi od šoka – Pogledajte šta se desilo…

322
0
Tara Simov, Danilo Raičević,
Tara Simov, Danilo Raičević,

Pogledajte šta se desilo…

Par se nedavno po drugi put rastao, i to na loš način, pa slavljenica nije ni pozvala bivšeg partnera na proslavu.

Međutim, on je odlučio da se pojavi!

Bivša zadrugarka, a sada voditeljka i akterka rijaliti formata “Skapiraj Taru”, Tara Simov, proslavljala je svoj 24. rođendan.

Od jutra je proslava počela cvećem i poklonima kao i duvanjem svećica sa kolegama, da bi u večernjim satima Tara napravila proslavu za prijatelje u restoranu u Skadarliji.

Međutim, niko nije očekivao, a ponajmanje Tara, da će se na vratima restorana pojaviti njen bivši partner sa kojim ima sina Nikolaja, Danilo Raičević.

Tara je bila šokirana kada ga je ugledala, posebno jer su nedavno raskinuli, a Simova je čak javno iznosila prljav veš kao i prepiske sa ocem svog deteta.

Da li Danilo želi pomirenje pa je zbog toga odlučio da dođe na proslavu i svojoj bivšoj partnerki uruči cveće i poklon, ostaje da saznamo, a Simova se kratko oglasila otkrivši da je pod velikim utiskom toga što se dogodilo.

Instagram,
Instagram,

– “Ja sam šokirana. Stegao mi se želudac kad sam ga ugledala. Nisam ni pomišljala da ću ga videti. Odsekla sam se i ja sad stvarno ne znam šta da kažem” – rekla je Tara za Hajp.