Home Zanimljivosti EVO KO JE BIVŠI DEČKO MIONE JOVANOVIĆ: Nije joj prvi put da...

EVO KO JE BIVŠI DEČKO MIONE JOVANOVIĆ: Nije joj prvi put da je varala Krofaka – Izneo ogavštinu iz njenog života…

453
0
Miona Jovanović, Stanislav Krofak,
Miona Jovanović, Stanislav Krofak,

Izneo ogavštinu iz njenog života…

Stanislav je odlučio da iznese svu intrigu vezanu za ovu temu, a njoj nije bilo nimalo priajtno.

Tokom debate u rijalitiju “Elita”, Stanislav Krofak je šokirao publiku iznošenjem tvrdnji o svojoj bivšoj devojci, Mioni Jovanović.

On je javno optužio Mionu da je imala aferu sa dečkom iz njenog benda, što je navodno dovelo do njihovog raskida.

Krofak je izjavio da je saznao za ove navodne preljube tek nakon što je Miona ušla u rijaliti. Tvrdi da je čuo dosta toga o njoj, ali da neće otkriti detalje.

Takođe je naglasio da je saznao o periodu između njihove veze i veze Mione sa prethodnim dečkom, zbog čega se navodno svađala sa njim i na kraju bila ostavljena.

– Znam i ja za kombinacije iz njenog benda… To sam čuo od druge strane, dobio sam informacije šta je radila, kako je ovo, ili ono. Ja sam to saznao, tek nakon što je ona ušla ovde… Čuo sam dosta toga o njoj, samo što ja neću reći jednu reč o tome… Kad je bila priča da sam je prevario napolju, hteo sam da dođem da rešim situaciju, pa sam tad saznao za period pre, posle, kada je bila slobodna, između bivšeg dečka i mene, zbog čega se svađala sa dečkom, zbog čega ju je ostavio dečku, zbog toga iz benda – ispričao je Stanislav.

Ove tvrdnje su izazvale burne reakcije kod gledalaca, koji su zapanjeno pratili Krofakovo izlaganje.

Skandal u vezi sa Mionom Jovanović izazvao je veliku pažnju javnosti, a mnogi su zainteresovani da čuju i drugu stranu priče.

Očekuje se da će ove tvrdnje izazvati dodatnu pažnju medija i javnosti, te da će se oglasiti i Miona Jovanović kako bi demantovala ili potvrdila ove navode.

S obzirom na trenutnu situaciju, jasno je da će ova tema biti jedna od glavnih tema rasprave u narednim danima u rijalitiju “Elita”.