Home Zanimljivosti IVAN PONOVO UDARIO NA GOCU TRŽAN: “Nametnula je Leni da joj je...

IVAN PONOVO UDARIO NA GOCU TRŽAN: “Nametnula je Leni da joj je Raša otac – On ne može da ima decu…” (VIDEO)

277
0
Ivan Marinkovic, Goca Trzan,
Ivan Marinkovic, Goca Trzan,

“On ne može da ima decu…”

Pale su teške reči!

U Beloj kući je bila u toku debata u kojoj se pričalo o izdaji zbog višeg cilja, a Ivan Marinković dobio je reč kako bi progovorio o svom odnosu sa bivšom suprugom Gocom Tržan, njihovom braku i ćerki Leni.

– Moj i Gocin brak je bio jedan od najidealnijih brakova, ona je mene smatrala idealnim, kao i ja nju. To je bio idealan brak, to su neki počeci kraja koji se vide. Onda je bio jedan period u kome se ništa nije dešavalo, ja sam pozvan u rijaliti, nije se pričalo o njoj, ona je gostovala jednu žurku, normalno smo se pozdravili. Bili smo i dalje aktuelni u medijima, ja više zbog rijalitija, ona zbog svog posla. Nakon toga ja sam ušao u drugi rijaliti, ja sam tamo imao veze i veza sa Miljanom kao i dete. Tu se negde sve promenilo, došlo je do našeg razilaženja. Mi nemamo nikakvu komunikaciju sem što se oko alimentacije čujemo, kada ja proverim da li su pare legle na račun. Poslednjih par godina je krenulo to da me pominje u medijima i blati. Ne razumem poentu da sada iznosi prljav veš, moj generalni utisak je da moja bivša supruga ima potrebu da me oblati – rekao je Ivan.

– Šta te to izbacilo iz takta kada si čuo? – upitao je Đedović.

– Kada sam ja bio nešto bolestan i imao neku virusnu infekciju mozga, ona je pričala kao spasila mi je život, odvela me u bolnicu nisam imao nikoga. To što je pisala je i istina i nije. Ona sada predstavlja ovih 11 godina kao da se nekome dokazuje i pravda, ima svoj život i pesme, ne znam zašto se time bavi. Ja sam rekao Jeleni da li je moguće da ovo žena priča, za taj virus. Mogao sam imati ozbiljne posledice, jer je to opasno – rekao je Ivan.

– Da li je možda razlog tvoje neodgovorno ponašanje prema Leni – rekao je Đedović.

– Ja nikada nisam bio neodgovoran prema njoj – rekao je Ivan.

– Koji je razlog što onda Goca kaže da je Lenin otac Raša, a ne ti? – upitao je Đedović.

– Ja imam neku ideju zbog čega je to tako, kada već pričamo o tome, podsetiću da nakon našeg razgovora, sve do mog ulaska u rijaliti, naš odnos je bio i više nego korektan, nakon mog izlaska ona je bila ljuta i besna. Ljubomorna je bila što se ja reklamiram kao njen bivši muž, što je živa istina, jer su mene tako poznavali. Nakon toga je počelo poptuno udaljavanje, za te dve godine smo funkcionisali bez alimentacije. Posle toga je počelo, tužila me je, bili smo i na sudu. Uvek sam davao Leni novac. Ja sam ušao u rijaliti, tom periodu nisam plaćao alimentaciju, jeste mi u tom trenutku pokojni Alen, platio 1000e, jer sam ja bio u rijalitiju i nisam imao načina kako – rekao je Ivan.

– Da li je tvoje prisustvo u medijima nosilo neku vrstu odgovornosti obzirom da ti je ona bila ulaznica u medijski svet – upitao je Đedović.

– Ja sam imao njenu podršku, pred sam ulazak u drugi rijaliti, farma se završila i mi smo ispeglali odnose, jesu se sveli na minimum. Ona je imala vezu, kao i ja, čak smo se viđali, ona ja i Raša. Neposredno do pre dan pred ulzak imao sma i Gocinu podršku, Lena me je ispratila. Ja ništa loše nsiam uradio, bniti sam tukao bekoga, niti neke stavri loše radio, ono što je posle toga usledilo i to što sam ja saznavao jeste ta veza sa Miljanom. Ona je tada u to vreme govorila da ne želi da sae moje ime spominje i ne želi da priča o meni. Ja nikada nisam pričao o njoj – rekao je Ivan.

– Kakve stvari treba da se dogode da dete kaže da joj nisi otac? – upitao je Marko.

– Kada sam ja rekao Leni da je Željko njen brat i da će morati da se upoznaju, ona je meni rekla da ona njega ne smatra bratom. Oni moj odnos sa Miljanom i Željkom smatraju izdajom prema njima, smatraju da je to blam. Lena je sasvim odrasla i velika, ja nikada nisam išao i raspitivao se, ni za Željka ni za Lenu, moj je utisak, možda grešim, ali moj je utisak da je Goca sistemski uticala na Lenu zbog Miljane. Moj utisak je da su sistemski stvari urađene da se ja eliminišem iz Leninog života. Lenina rečenica je bila jel blam imati dete sa Miljanom Kulić. To me je Lena pitala – rekao je Ivan.

Detaljnije pogledajte u nastavku: