Home Zanimljivosti SVE JAVNO REKLA: Ćerka Stanislava Krofaka poslala brutalnu poruku Maji Marinković…

SVE JAVNO REKLA: Ćerka Stanislava Krofaka poslala brutalnu poruku Maji Marinković…

7436
0
Stanislav Krofak, Maja Marinkovic,
Stanislav Krofak, Maja Marinkovic,

Ćerka Stanislava Krofaka poslala brutalnu poruku Maji Marinković…

Jednom objavom pokazala kolika je podrška ocu!

Stanislav Krofak Pantera privukao je pažnju javnosti svojim ulaskom u Elitu.

Trenutno uživa u vezi sa Majom Marinković, jednom od najkontroverznijih učesnica ikada.

Iako su se svi pitali kako celokupnu situaciju komentariše njegova porodica, Stanislavova ćerka je maksimalno uz njega, ali na vezu sa Majom gleda kao na usputnu zanimaciju.

Ipak, ona mu svakodnevno pruža podršku putem Instagram profila, gde objavljuje poruke koje stižu, a nedavno je objavila njegovu fotografiju iz Elite, uz pesmu “Samo jako”.

– Samo jako samo jako, nema nazad, mora tako, kad ti život trnje šalje, stisni zube, hodaj dalje. Samo jako, druge nema, protiv muke i problema, sve što boli jednom prođe, posle kiše sunce dođe – glase stihovi ove pesme.

Instagram,
Instagram,

Ipak, ono što je dodatno iznenadilo i svima zapalo za oko, jeste činjenica da je sa iste fotografije eliminisana Maja, koja je u tom trenutku bila pored njega na garnituri, što je jasno stavilo do znanja da je porodica Stanislava nikako ne prihvata i da je ne žele videti pored njega.

Iako je Stanislav naglasio da sve odluke donosi sam i da mu se niko ne sme mešati u izbor, videćemo kako će reagovati, kada bude saznao za oglašavanje njegove porodice na ovu temu.