Home Zanimljivosti ANELI AHMIĆ DOBILA ZDRAVSTVENI POREMEĆAJ: U dubokom je očaju nakon što je...

ANELI AHMIĆ DOBILA ZDRAVSTVENI POREMEĆAJ: U dubokom je očaju nakon što je shvatila kroz šta mora da prođe… (VIDEO)

323
0
Aneli Ahmic,
Aneli Ahmic,

U dubokom je očaju nakon što je shvatila kroz šta mora da prođe…

Teodora Delić i Ahmićeva krenule su da se žale na svoje životne izbore u emotivnom životu, a onda je Aneli otkrila da je razvila poremećaj spavanja poslednjih nedelja u rijalitu. Ako je ovo istina, insomnija može da donese čitav niz zdravstvenih problema.

Aneli Ahmić i Teodora Delić su očigledno nezadovoljne ponašanjem svojih dosadašnjih partnera u pinkovom rijalitiju. Stoga su one odlučile da se udruže i da pruže podršku jedna drugo.

Bosanska starleta sada tvrdi da je njen doskorašnji dečko Marko Janjušević Janjuš lagao na ružan način čitavo vreme. Delićeva se saosećala sa svojom drugaricom, ali se i sama požalila da više ne može da trpi Nenada Macanovića Bebicu pored sebe.

– Šta se desilo, je l’ ste se svađali? – pitala je Aneli.

– Da, polomila sam sve čaše i završila sam totalno sa njim, više ne mogu da trpim neke stvari – rekla je Teodora.

– I mene je ovaj moj sve lagao, u svojoj glavi sam presekla. Pitala sam ovu njegovu bivšu za nešto što mi je pričao i skontala sam da me je lagao – žalial se Aneli.

Potom se Aneli požalila da ima Insomniju, poramećaj spavanja koji ne dozvoljava osobi uopšte da spava ili da bude u snu u malim vremenskim intervalima.

– Imam insomniju i konstantno sam budna, ja nisam spavala već deset dana duže od četiri sata. Celo vreme ležim i opet sam budna, a imam neku snagu konjsku – rekla je Aneli.

– Pa to ti je zato što imaš dete pa imaš za koga da se boriš – rekla je Teodora.

Detaljnije u nastavku: