Home Zanimljivosti ANELI AHMIĆ IZBAČENA: Nastao haos u Beloj kući – “Idi napolje pa...

ANELI AHMIĆ IZBAČENA: Nastao haos u Beloj kući – “Idi napolje pa pričaj svoju istinu…” (VIDEO)

11774
0
Aneli Ahmic,
Aneli Ahmic,

“Idi napolje pa pričaj svoju istinu…”

On je bio izrevoltiran njenim ponašanjem!

Milena Kačavenda i Marko Janjušević Janjuš su spremili zanimljivu emisiju za publiku i učesnike rijalitija, ali je na samom početku došlo do drame.

Janjuš je progovorio o skandaloznom sukobu sa Aneli Ahmić, a ona je u jednom trenutku upala u studio.

– Kad su bile one čestitke znao sam da će tako biti, ja sam je vređao, ti nisi bila tu mi smo završili odnos – rekao je Janjuš.

– Ja sam čula samo po ćoškovima, mnogo sam propustila. Prvi put smo videli neki Anelin ozbiljan stav, volela bih da znam kako je došlo do ovoga, ne misim da nećete prevazići. Ja sam kod vas videla pravu emociju i ne znam kako ste dopustili da dođe do ovoga, ali ja sam sigurna da niste završili vaš odnos. Reci mi koji parfem je u pitanju i kako je došlo – pitala je Kačavenda.

– Parfem je bio usputan, mnogo smo se svađali, parfem je bio moj hir. Ako ti meni kažeš da ćeš da mi pošalješ 200 evra jer sa ja poslao tvom detetu od srca za Novu godinu, i da kažeš da ćeš vratiti, ja bih se zaleteo da lupim glavom o zid jer ne mogu da verujem. Da se tu komentariše da li sam ja voleo nekog poske toliko vremena. Pogodile su me te čestitke jer je moglo drugačije. Ja ne smatram da sam bilo šta loš uradio ovoj ženi, pričali su mi da sam monstrum da ne šaljem svom detetu, a šaljem njenom i onda mi kaže da će da mi pošalje. I još ja spustim loptu, ne zanima me ni klip ni ništa – rekao je Janjuš.

– Kako je moguće da svi parovi optužuju jedni druge: “Ti si sa mnom zbog rijalitija” i obrnuto? – pitala je Kačavenda.

– Svi igraju rijaliti, i meni kažu da igram rijaliti, ja dam krv ovde i da meni neko kaže da igram rijaliti – rekao je Janjuš.

U tom trenutku je Aneli upala, a Janjuš je nakon haosa odlučio da je izbaci.

– Moram da se nadovežem za ovo o 200 evra, ako je bilo od srca, kako onda parfem nije bio? Prvo kada izađem i uzmem torbicu ja ću prvo da mu vratim tih 200 evra. Mene ni moj bivši muž nije vređao sa ku*vom – rekla je Aneli.

– Hoćeš opet da te vređam, smeće jedno, ti si folirant, ti si mene najstrašnije uvredila, uvreda nije samo psovka – rekao je Janjuš.

– Mene ne zanima šta mi ko priča, zanima me samo šta ti pričaš – rekla je Aneli.

– Idi napolje pa pričaj svoju istinu, ajde izađi napolje – rekao je Janjuš.

– Ja sam htela da joj postavim par pitanja i da probate da rešite neke stvari, koje su šanse da se ne pomirite nula – rekla je Kačavenda.

– Ja planirao mnogo, ali mislim da se sada nećemo pomiriti – rekao je Janjuš i izbacio Aneli iz radija.

Detaljnije pogledajte na video klipu u nastavku: