Home Zanimljivosti ANELI AHMIĆ SE DIREKTNO OBRATILA STANIJI: Morala je lično da čestita svojoj...

ANELI AHMIĆ SE DIREKTNO OBRATILA STANIJI: Morala je lično da čestita svojoj suparnici… (VIDEO)

428
0
Stanija Dobrojevic, Aneli Ahmic,
Stanija Dobrojevic, Aneli Ahmic,

Morala je lično da čestita svojoj suparnici…

Dve poznate starlete, iako su se samo jednom u životu videle oči u oči, i dalje imaju brojne nesuglasice. Nakon što je za Bajram stigla, navodna, čestitka od Stanije i Asmina, Aneli je odlučila da im i ona javno čestita.

U dnevnoj emisiji “Pitanje gledalaca” sasvim je očekivano da se na samom početku odmah pokrenula rasprava oko raskida Marka Janjuševića Janjuša i Aneli Ahmić koji su svojom kontroverznom ljubavnom vezom obeležili dobar deo toka rijalitija. Iako bivši košarkaš i bosanska starleta više nisu zvanično u vezi, njihova podrška se nada da će se dvoje ljubavnika pomiriti.

Aneli je odgovarala i na pitanje kako reaguje na čestitku za Bajram koju su navodno poslali Stanija Dobrojević i Asmin Duržić. Ona se tom prilikom direktno obratila bivšem partneru i njegovoj verenici te je i njima čestitala ovaj veliki islamski praznik.

– Pitanje za Aneli: Kako tumačiš čestitiku koju si dobila od Stanije i Asmina? – pitala je voditeljka.

– Ne znam od koga je čestitka piše Stahija, čestitam i ja njima Bajram i sve najlepše želim – rekla je Aneli.

– Koliko su te iznervirale reči Aneline porodice? -pitala je voditeljka.

– Ja nemam šta više da kažem završili smo odnos, ja je neću više spominjati niti provocirati – rekao je Janjuš.

– Šta da kažem trebao je da se ispriča porodici ali eto vidiš kako se ponaša, izgleda da uopšte nije bila ljubav nego igra – rekla je Aneli.

– Smatram da je preterao u nekim situacijama i da treba da se izvini Aneli. Smatram da će se oni pomiriti i da je ono što se dešava budalaština – rekao je Uroš.

Detaljnije u nastavku: