Home Zanimljivosti “GLEDAM BRATA KAKO LUDI”: Ovo sigurno niko nije očekivao – “Ne mogu...

“GLEDAM BRATA KAKO LUDI”: Ovo sigurno niko nije očekivao – “Ne mogu da spavam…” (VIDEO)

413
0
Nenad Aleksic Sa,
Nenad Aleksic Sa,

“Ne mogu da spavam…”

Reper preživljava teške momente u rijalitiju “Elita”. Njegova devojka sve češće ume da ga dovede do tačke pucanja, ali postoje i oni koji ga jako dobro razumeju i pružaju mogućnost da se situacija sagleda i iz nekog drugog ugla.

Nekada popularna pevačica Dunja Ilić izašla je posle deset godina iz “medijske ilegale” i progovorila o svom burnom životu.

Dunja je proteklih deset godina preživela mnogo toga, smrt voljenih osoba, burne ljubavne odnose, borbu sa alkholom i još mnogo toga.

Tokom decenije pauze preživela je mnogo toga, od borbe sa alkoholom, smrti najvoljenijih, burnog ljubavnog života.

Promenila je veru, ime, ali i mnoge gradove i države, a onda je odlučila da se vrati. Sve o turbulentnom životu Dunja otkrila javno, i ovoga puta odlučno staje na put svim nagađanjima.

Dunja je o svemu progovorila u emisiji “Pitam za druga” na RED televiziji u razgovoru sa voditeljkom Anastasijom Buđić.

Reklo bi se da se nekako saživela sa reperom Nenadom Aleksićem Ša i da oseća duboku empatiju. Iako je Aleksićevo ponašanje često predmet debata na društvenim mrežama, izgleda da pevačica reperovo ponašanje jako dobro razume.

– Ja imam insomniju, stalno kukam o tome i onda do četiri pokušavam da zaspim. Ustajem i kuvam kafu, a svako jutro kreće sa nervnim slomovima. Ja gledam brata Ša kako ludi, kafa, cigara…Ne znam šta bi uradila da stvarno pobegne. Ša mi je kao ja sa 24 ili 25 godina, tako sam se isto ponašala. Sa te neke strane mogu da ga razumem, ali ja kada bih se jednom tako potresla oko nekoga…Mislim da Miona ne voli Ša, kao možda ga voli ali je hladna, pa smo čuli da nije bila hladna sa Stanislavom. Mislim da je Ša svojim reakcijama izazvao to, ja da moram nekoga pet puta da jurim po imanju, ne bih mogla – priznala je ona.

Detaljne pogledajte ispod: