Home Zanimljivosti ISPLIVAO SNIMAK NAPUŠTANJA BELE KUĆE: Nenada Aleksića Ša ispratilo obezbeđenje – Uputio...

ISPLIVAO SNIMAK NAPUŠTANJA BELE KUĆE: Nenada Aleksića Ša ispratilo obezbeđenje – Uputio strašne pretnje… (VIDEO)

1136
0
Nenad Aleksic Sa,
Nenad Aleksic Sa,

Uputio strašne pretnje…

Brojne emotivne tenzije dovele su do dramatične reakcije repera!

Tokom popodneva, u popularnoj vili u Šimanovcima, Nenad Aleksić Ša je doživeo nervni slom zbog emotivnih turbulencija koje proživljava sa partnerkom Mionom Jovanović.

Takmičar je tom prilikom izleteo iz Bele kuće vidno besan.

On se osamio kraj hotela, te je tom prilikom plakao i besneo zbog toga, što je izazvalo zabrinutost među ukućanima.

– Ne mogu više ovde, kome nije jasno, bre?! Kome nije jasno! Kakva Vanja, mamu joj njenu! Boli me uvo za Vanju i onu opajdaru! Mamu li joj njenu! Hoću da idem odavde, nemam živaca za ovo, kako niko ne razume! Naudiću sebi na kraju, hoću! Pustite me odavde više! Imate nju, imate njega, pustite mene! Ja ne mogu više, hoću kući da idem kod roditelje, da budem sa roditeljima. Hoću da izađem, kako vam nije jasno, bre?! Pljunem te u usta smrdljiva, šta se kačiš na mene ološu? Ne volim te, neću sa tobom! Razveo sam se, šta nije dovoljno? Pas joj mamu! – urlao je Ša Marku Đedoviću, nekadašnjem voditelju na ružićastoj televiziji.

Nakon što je reper doživeo nervni slom koji je ispraćen budnim okom obezbeđenja, takmičari “Elite” su mu pružili podršku i pokušali da ga smire.

Gledaoci širom regiona takođe su iskazali svoju podršku putem društvenih mreža, iskazujući saosećanje prema Nenadovoj teškoj situaciji, nakon čega je Miona, u velikom stilu, smirila situaciju.

Pogledajte detaljnije ispod: