Home Zanimljivosti OTKRIVENO KADA STANISLAV KROFAK NAPUŠTA ELITU: Maja Marinković pobesnela kada je čula...

OTKRIVENO KADA STANISLAV KROFAK NAPUŠTA ELITU: Maja Marinković pobesnela kada je čula da ne ostaje do kraja…

1610
0
Stanislav Krofak,
Stanislav Krofak,

Maja Marinković pobesnela kada je čula da ne ostaje do kraja…

Kada je reč o ovom bivšem hrvatskom MMA borcu niko ne može da mu ospori da uvek zna šta hoće i koliko.

Stanislav Krofak, jedan od učesnika rijalitija “Elita”, iznenadio je sve svojom najavom da će napustiti rijaliti ukoliko se neke stvari ne budu odvijale po njegovom.

Ova odluka je izazvala veliku pažnju javnosti, posebno nakon što je Maja Marinković, takođe učesnica, izrazila javno svoje nezadovoljstvo ovim potezom.

Krofak, inače poznat po svom direktanom i nekonvencionalnom pristupu, odlučio je da stavi tačku na svoje učešće u rijalitiju zbog nesuglasica sa produkcijom. On je istakao da neće tolerisati situacije koje ne odgovaraju njegovim očekivanjima i da je spreman da napusti “Elitu” kako bi sačuvao svoj integritet.

– Čim nešto ne bude bilo po mom, ja odoh – rekao je Stanislav.

– Vidi ti njega, ti bi otišao i ostavio me ovde, boleo bi te k**ac – prebacivala je Maja.

Ova vest nije prošla neprimećeno, pogotovo kada je Maja Marinković, jedna od najistaknutijih ličnosti u rijalitiju “Elita”, javno izrazila svoje nezadovoljstvo. Izvori bliski Marinkovićevoj tvrde da ju je Krofakova odluka izuzetno iznervirala, te da je došlo do žestokog sukoba između njih dvoje.

Maja Marinković je javno istakla da ne odobrava ovakav potez svog kolege, te da smatra da svako treba da se prilagodi uslovima rijalitija, bez obzira na lična očekivanja.

Ovakav sukob između dvoje učesnika rijalitija izazvao je veliku pažnju javnosti, te su se mnogi oglasili na društvenim mrežama izražavajući svoje mišljenje o ovoj situaciji. Mnogi su podržali Krofaka u njegovoj odluci da ne prihvati uslove koji mu ne odgovaraju, dok su drugi kritikovali Marinkovićevu zbog njenog javnog nezadovoljstva.

Činjenica da je jedan od učesnika rijalitija odlučio da napusti šou zbog nesuglasica sa produkcijom, definitivno je tema koja će i dalje izazivati interesovanje javnosti. Ostaje da vidimo kako će se ova situacija dalje razvijati i da li će doći do pomirenja ili još većih sukoba među učesnicima rijalitija “Elita”.