Home Zanimljivosti ZVEZDAN I ANĐELA PONOVO ZAJEDNO: Kamera usnimila bivše ljubavnike – Ovo niko...

ZVEZDAN I ANĐELA PONOVO ZAJEDNO: Kamera usnimila bivše ljubavnike – Ovo niko nije očekivao…

471
0
Zvezdan Slavnic, Andela Duricic,
Zvezdan Slavnic, Andela Duricic,

Ovo niko nije očekivao…

Slavnić i Đuričićeva su se našli na istom mestu tokom televizijskog uključenja!

Bivši zadrugari Anđela Đuričić i Zvezdan Slavnić, ponovo su se našli zajedno i to na televizijskom uključenju na “Pinku”.

Nakon turbulentne veze i burnog raskida, o njihovoj ljubavnoj aferi govorilo se dugo.

Anđela je dobila epitet ljubavnice, s obzirom da je Slavnić u rijalitiju prevario Anu Ćurčić sa njom, dok je on prozvan jednim od najvećih nasilnika koji se pojavio na malim ekranima.

Međutim, iako je javnost bila ubeđena da do ovoga nikada više neće doći, Zvezdan se uključio u emisiju uživo i izneo detalje iz privatnog života.

Imao sam previše svega u detinjstvu! Nesebično sam sve delio sa prijetaljiam i drugovima. Nedostajali su mi jedino dva brata i sestra. Milsim da je to jedino što mi generalno nedostaje. Navikao sam na to što sam imao poznatog oca, svetski poznatog oca. Gledao sam kako svi drugi gledaju na njega, a posle sam shvatio ko je i šta je. Mislim da mi je više odmoglo to što sam imao njega takvog. Ja sam inače bio taletovaniji od Moke , ali sam rođen sa srčanom manom i nisam mogao da se profesionalno bavim sportom – rekao je on i nastavio:

– Devedesete su bile turbulentne. Totalno izopačeno vreme. Ja sam bio tada mlad, ali ne mogu da definišem. Voleo sam da izlazim narvno, bilo je opasnije. Ja nisma bio opasan, samo nisam davao na sebe – kaže Zvezdan.

Odmah nakon njegovog obraćanja, u kadru se našla i Anđela Đuričić koja je takođe govorila o svom životu, te se tako ovaj bivši ljubavni par našao zajedno pred televizijskim kamerama u programskoj šemi emisije “Premijera”.