Home Zanimljivosti KAČAVENDA UDARILA NA PRODUKCIJU: Vređanje na nacionalnoj osnovi – Nakon kazne stigao...

KAČAVENDA UDARILA NA PRODUKCIJU: Vređanje na nacionalnoj osnovi – Nakon kazne stigao bes… (VIDEO)

492
0
Milena Kacavenda,
Milena Kacavenda,

Nakon kazne stigao bes…

Tek što se vratila, već je opaljena tu gde najviše boli. Ova takmičarka je dokaz da u rijalitiju nema protekcije.

Nekadašnja najbolja prijateljica i kuma Ane Ćurčić nedavno je primila jednu od najtežih vesti koju ljudsko uho može čuti. Majka joj je preminula dan pred 71. rođendan.

Nakon što je dostojanstveno sahranila najvažniju osobu u svom životu, Milena se zbog angažmana u “Eliti” morala vratiti svojim cimerima.

Međutim, ne cvetaju joj ruže nakon povratka. Iako ona to ne zna, stavljena je na stub srama zbog ponašanja koje ispoljava nakon što se oprostila od majke. Kao da to nije dovoljno, udarena je tamo gde najviše boli, po džepu.

Naime, Milena je tokom razgovora sa ostatkom takmičara u dvorištu otkrila da je kažnjena honorarom zbog toga što je Samira Ramovića nazvala “talibanom”. Vređanje na nacionalnoj osnovi strogo je zabranjena u Beloj kući.

Kačavenda je vidno bila jako besna, iako se čak i Ramović ponudio da joj tu kaznu plati.

Podsetimo, korisnici društvenih mreža zaključili su nedavno da Milena ima veće usne nego kad je izašla iz “Elite”, pa su se tako pojavili navodi da ih je “napumpala”. Odmah su usledili hejt komentari.

Međutim, to nije sve, sada se pojavila nova fotografija, zbog koje je Kačavenda ponovo osuđena na društvenim mrežama, a negativni komentari dolaze sa svih strana. Naime, kako je bilo jako toplo ona se skinula u šorts i majicu, a pošto je noge podigla na sto ispali su joj intimni delovi što su mnogi smatrali neprikadnim potezom, pogotovo jer je u žalosti, a od smtri njene majke nije prošlo ni 40 dana.

– Ni sedam dana nije prošlo od sahrane, ožalošćena kćer – pisalo je na objavi jedne Instagram stranice koja prati dešavanja u “Eliti”.

Detaljnije pogledajte na snimku KLIKOM NA OVAJ LINK!