Home Zanimljivosti NA ADRESU BELE KUĆE ASMIN ŠALJE KLJUČNE PAPIRE: Kada Aneli bude saznala...

NA ADRESU BELE KUĆE ASMIN ŠALJE KLJUČNE PAPIRE: Kada Aneli bude saznala uslediće haos…

8521
0
Aneli Ahmic,
Aneli Ahmic,

Kada Aneli bude saznala uslediće haos…

On je javno izneo šta se sprema!

Bivši partner starlete Aneli Ahmić, Asmin Durdžić, nedavno je šokirao javnost kada je otkrio da je podneo nekoliko tužbi protiv nje.

Durdžić tvrdi da je odlučio da se obrati pravdi zbog Anelinog ponašanja u rijaliti programu “Elita”, gde je ona navodno iznosila dosta detalja iz njihovog zajedničkog života, zbog čega se on oseća duboko povređenim.

Kako navodi Durdžić, sudski papiri koji se odnose na tužbe koje je podneo protiv Ahmićeve, uskoro će stići u rijaliti “Elita”.

Ova situacija izazvala je veliku pažnju javnosti, a mnogi su zapanjeni ovakvim obrtom događaja.

– Radili smo 6 meseci na skupljanju dokaza! Upravo je Alibaba podigao preko 100 tužbi – napisao je Asmin na Instagram storiju.

Instagram,
Instagram,

Durdžić nije štedeo reči kada je govorio o svojim osećanjima povređenosti zbog Anelinog ponašanja.

On ističe da su detalji koje je ona iznela u rijalitiju duboko narušili njegovu privatnost i da je odlučio da preduzme pravne korake kako bi zaštitio svoje interese.

Asmin Durdžić je javno otkrio da je podneo tužbe protiv bivše partnerke Aneli Ahmić, te da će sudski papiri uskoro stići u rijaliti “Elita”. Ova situacija sigurno će izazvati burne reakcije i ostaje da se vidi kako će se dalje odvijati ova pravna drama.