Home Zanimljivosti NE MOŽE DA SE OBUZDA: Janjuš stavio jasno do znanja Maji da...

NE MOŽE DA SE OBUZDA: Janjuš stavio jasno do znanja Maji da je želi svim svojim bićem…

238
0
Marko Janjusevic Janjus, Maja Marinkovic,
Marko Janjusevic Janjus, Maja Marinkovic,

Janjuš stavio jasno do znanja Maji da je želi svim svojim bićem…

Niko nije očekivao da će pred svima pokazati kako njegovo telo reaguje na prelepu starletu.

Kao i svakog puta, izabran je vođa, a ovog puta ta titlula pripala je Maji Marinković. Ona je podelila budžete svojim cimerima, a svom bivšem dečku, Marku Janjuševiću Janjušu, dodelila je najmanji iznos.

Međutim, ono što većina gledaoca nije odmah primetila je potez nekadašnjeg košarkaša koji je uživo u programu o**nisao na atraktivnu starletu i pokazao da je i dalje želi i da izgara za njom.

Naime, nakon što mu je Marinkovićeva dodelila novac predviđen za ovu nedelju, ona se okrenula kako bi se obratila Aneli Ahmić, što je on iskoristio kako bi gurnuo ruku u gaće. Kamera je, naravno, uhvatila ovaj čin, što je zgrozilo sve gledaoce rijalitija “Elita”. On želi Maju svim svoijim bićem, makar telesno.

– Janjuše, mali budžet. Ti i ja, kad nisi u odnosu, nemamo nikakav problem. Bili smo zajedno. Ironija i sarkazam su ti jača strana. Mislim da nisi dobar ove godine. Neću da te vređam. Imaš 39 godina, nisi trebao da joj pričaš ovakve stvari. Ružno izgleda – rekla je Maja, aludirajući na Aneli, koja se odmah oglasila:

– Samo što se ne izljubite. Totalno ste se izgubili – dobacila je Ahmićeva.

– Ja nemam trunku emocije, kao što nemaš ni ti. Imaš emociju prema Aneli, ali vam je odnos bolestan. Mislim da taj odnos nema perspektivu. Ti ne treba da se mešaš u svađu dve žene. Mislim da nisi iskren prema većini ljudi. Pokazao si se jako loše – istakla je starleta za svog bivšeg partnera.

– To je naš odnos, 3000 dinara – rekao je Janjuš kratko.