Home Zanimljivosti ODGOVOROM ZGROZIO NAROD: Aneli iznela gnusne informacije iz odnosa sa Janjušem… (VIDEO)

ODGOVOROM ZGROZIO NAROD: Aneli iznela gnusne informacije iz odnosa sa Janjušem… (VIDEO)

305
0
Aneli Ahmic, Marko Janjusevic Janjus,
Aneli Ahmic, Marko Janjusevic Janjus,

Aneli iznela gnusne informacije iz odnosa sa Janjušem…

Prljav veš bivših ljubavnika isplivao na površinu!

Kao i uvek, na programu je bila emisija “Pretres nedelje” sa Milanom Miloševićem.

Svoj red za izlaganje na temu aktuelnih problema dočekala je i Aneli Ahmić.

Ona je komentarisala pokušaj njenog pomirenja sa Janjušem, te progovorila o svom prljavom vešu u njihovoj vezi.

– Ajde da čujemo šta se sve izdešavalo, bili ste ispod prekrivača, ti si i plakala, šta se desilo sve? Zar nije trebalo neko vreme da prođe posle svih uvreda? – pitao je Milošević.

– On mene više u životu ne zanima. Dolazio je do mog kreveta, obilazio me, manipulisao je sa mnom. Ja sam imala insomniju, nisam ni spavala tih dana pa sam i bila umorna. Dolazio je i muvao se sa mnom. Posle tih reči samo mi je bilo u glavi da ga oktačim. On želi kao da dominira sa mnom, da radim sve što poželi. Ja sam opet pristala na sve to, ja nisam htela da popustim u razgovoru – počela je Aneli.

– Meni se sve ogadilo oko njega, on govori o meni samo laži. Da sam nifomanka i ostalo, on je osoba koja je htela se*s i da radim nešto što on želi. Ja ne mogu da kažem da nisam osetila ljubav sa njegove strane ali koja je njemu bila korist od toga ja ne znam. On je iskoristio najmanju sitnicu kako bi rekao da ja flertujem sa Munjom i kako bi mene predstavio najgorom – nastavlja ona.

– Koliko ova devojka laže, ovo je patološki lažov – rekao je Janjuš.

– Nikakvu više emociju prema njemu nemam. Majin izbor mi je očekivan, itekako mislim da ima nešto između Jovane i njega, itekako je pokušao da je izmanipuliše i dogovarao odnos sa njom. Da mi je vratiti vreme nikad ne bih bila sa njim, odvratan mi je sad – rekla je Aneli.

Detaljnije pogledajte u videu: