Home Zanimljivosti OTKRIVENA STROGO ČUVANA TAJNA: Maja i Marko Janjušević Janjuš ponovo u vezi…

OTKRIVENA STROGO ČUVANA TAJNA: Maja i Marko Janjušević Janjuš ponovo u vezi…

448
0
Marko Janjusevic Janjus, Maja Marinkovic,
Marko Janjusevic Janjus, Maja Marinkovic,

Maja i Marko Janjušević Janjuš ponovo u vezi…

Društvene mreže ne miruju nikada, posebno kada su u pitanju Maja Marinković i Marko Janjušević.

Nakon nedavnih događaja u rijalitiju, fanovi su počeli da šire teoriju da su Maja i Janjuš u tajnoj vezi ili dogovoru, što je izazvalo pravu pometnju s obzirom na to da je Maja navodno u vezi sa Stanislavom Krofakom.

Odmah nakon što su se pojavile prve spekulacije o navodnoj vezi između nekadašnjih ljubavnika, društvene mreže su bukvalno eksplodirale.

Publika i fanovi rijalitija su analizirali svaki gest, svaku reč i svaki pogled između Maje i Janjuša kako bi pronašli dokaze koji bi potvrdili njihovu tajnu vezu.

Fotografije i snimci iz rijalitija su detaljno pretresani, a svaki susret između njih dvoje je počeo da se temeljno pretresa.

– Da li je Janjuš u nekoj prećutnoj vezi sa Majom? Pošto Stanislav kao mumija, a Janjuš vodi njene ratove – glasi status koji je pokrenuo ovu teoriju.

Instagram,
Instagram,

Ono što je dodatno podgrejalo sumnje jeste neobična dinamika odnosa između Maje i Janjuša. Njihova bliskost i emotivni iskazi su naveli mnoge da se zapitaju da li je njihovo prijateljstvo zapravo nešto više. Svaki dodir, svaki osmeh, svaka suza, sve je to bilo pod lupom javnosti, koja je žarko želela da sazna istinu.

I dok su se fanovi “Elite” bavili analizom svakog detalja koji bi potvrdio njihove sumnje, Maja je ostala nema na sve te spekulacije. Sa druge strane, Stanislav Krofak je pokazao vrlo otvoreno da ga samo starleta interesuje, ističući da veruje u Maju i da se ne obazire na tračeve koji kruže po društvenim mrežama.