Home Zanimljivosti JANJUŠ OSTAVIO ANELI AHMIĆ: Mazi drugu devojku – Spreman za novu vezu...

JANJUŠ OSTAVIO ANELI AHMIĆ: Mazi drugu devojku – Spreman za novu vezu u rijalitiju…

1350
0
Marko Janjusevic Janjus,
Marko Janjusevic Janjus,

Spreman za novu vezu u rijalitiju…

Ovim pitanjem se oglasila i majka Aneli i Site Ahmić, ona je prva naslutila šta se dešava.

Na Instagramu se oglasila majka starlete Aneli Ahmić, Jasmina Ahmić, koja je objavila fotografiju iz rijalitija “Elita”.

Na ovoj fotografiji se vidi Marko Janjušević Janjuš kako pravi kike Mileni Kačavendi, što je izazvalo dosta pažnje i spekulacija među pratiocima rijalitija “Elita”.

Jasmina Ahmić je na svom Instagram profilu podelila ovu fotografiju i dodala zagonetan komentar koji je podstakao mnoge da se zapitaju da li između Marka Janjuševića Janjuša i Milene Kačavende postoji nešto više od prijateljstva.

Ova objava izazvala je veliku pažnju javnosti, budući da se o ovoj temi intenzivno razgovaralo u rijalitiju “Elita”.

Fotografija i komentar Jasmine Ahmić pokrenuli su lavinu komentara i spekulacija među pratiocima rijalitija “Elita”.

Mnogi su izrazili svoje mišljenje o mogućoj vezi između Marka i Milene, dok su drugi istakli da bi ova situacija mogla da bude samo deo strategije učesnika rijalitija kako bi privukli pažnju javnosti.

Iako se ova tema intenzivno razmatrala među učesnicima rijalitija “Elita”, ni Marko ni Milena nisu direktno komentarisali ovu fotografiju i komentar Jasmine Ahmić.

Ostaje da vidimo kako će se situacija dalje razvijati u rijalitiju, ali jedno je sigurno, ova objava izazvala je veliku pažnju javnosti.

Instagram,
Instagram,