Home Zanimljivosti NIKAD VEĆI OBRAČUN IZMEĐU MILJANE I BEBICE: Napravili lom – Zahteva da...

NIKAD VEĆI OBRAČUN IZMEĐU MILJANE I BEBICE: Napravili lom – Zahteva da hitno napusti rijaliti… (VIDEO)

1961
0
Nenad Macanovic, Miljana Kulic,
Nenad Macanovic, Miljana Kulic,

Zahteva da hitno napusti rijaliti…

Članovi obezbeđenja imaju pune ruke posla. Bivšem ljubavnom paru ne polazi za rukom da zakopaju ratne sekire, pa često ulaze u sukobe.

Miljana Kulić, Nenad Macanović Bebica i Teodora Delić obeležili su “Elitu” svojim turbulentnim odnosom. Oni već nedeljama unazad ratuju i nikako ne mogu da pronađu zajednički jezik.

Obezbeđenje ih je opkolilo kako bi sprečilo da dođe do sukoba većih razmera. Bebica je zahtevao od članova obezbeđenja da ga izvedu sa imanja jer mu je navodno rasečena usna. Poznato je da produkcija uvek reaguje i ukaže zdrugarima lekarsku pomoć, a tako će biti i ovaj put ukoliko se ispostavi da je Nenadu potrebna.

– Znači bilo kakvo prskanje neću da trpim, zaleće se na mene i ja se plašim, ne znam kako ćete ovo da rešite. Ja želim da je odmah izvedu u zatvor. Aj da vidim šta ćeš da uradiš. Bolesnica se naspava i onda vileni – rekla je Teodora.

– Opet mi je isekla usnu, hoću odmah da izađem napolje. Sad ću ja da te izazivam na fizički kontakt. Ajde samo priđi – rekao je Bebica.

– Bolesnica ti je majka, ona tvoja Slavica – rekla je Miljana.

– Zadovoljavala si čoveka koji može tata da ti bude. Ja ću ti se sprdati sa mozgom kad ja želim, je l’ ti je jasno? – rekla je Miljana.

– Znači jedno prskanje i pravim haos, ko je ona da se iživljava nadamnom. Pošto preti da će da me prska sa pepelom – rekla je Teodora.

– Mc Miksi i Zola u areni jedva čekamo, imaćemo i cepače karata a to su Bebica i Teodora. Idemo Era Ojdanić specijalni gost -provocirala je Miljana.

Detaljnije pogledajte u nastavku: