Home Zanimljivosti ĆERKA PRIZNALA KRIVICU: Krofaka čeka vrlo neprijatna situacija kada izađe iz rijalitija…

ĆERKA PRIZNALA KRIVICU: Krofaka čeka vrlo neprijatna situacija kada izađe iz rijalitija…

566
0
Instagram,
Instagram,

Krofaka čeka vrlo neprijatna situacija kada izađe iz rijalitija…

Pojedini su mislil da Stanislav stoji iza ovog postupka, ali reč je o njegovoj ćerci.

Nakon što je rijaliti medijskom sferom prostrujala vest da Stanislavov profil na Instagramu i dalje prati čak tri stranice koje su posvećene njegovoj vezi sa Mionom Jovanović, gledaoci su požurili da to proglase kao krunskim dokazom da Stanislav nije ušao u “Elitu” čista srca i da je lagao da je preboleo Mionu.

Ipak, sada se oglasila njegova ćerka koja je rešila da demisitifikuje čitavu situaciju.

Naime, njegova ćerka uređuje Krofakov zvanični instagram stranicu. Tamo je napisala i objavila story u kome tvrdi da nije Stanislav zapratio ove stranice već da je to učinila ona svojom voljom.

– Stanislav ove stranice nije pratio jer nisu postojale, a ja ću pratiti sve stranice koje njega podržavaju dok on ne izađe i sve ljude koji su trude i svaki dan objavljuju storije, slike… On kada izađe će sam odlučiti šta i kako – napisala je ona.

– Pratim sve fan stranice i sve koje se budu napravile ću uvek zapratiti i zahvaliti se. Lajkat sve objave kao i do sada – najavila je Krofakova ćerka.

Instagram,
Instagram,

Stoga, Krofaka čeka vrlo neprijatna situacija da otprati te grupe jer Maja sigurno neće dozvoliti da prati ovakve fan grupe koje podržavaju njegovu vezu sa Mionom.

Krofak odbija da bude izmanipulisan

Stanislavova veza sa Majom Marinković je vrlo mirna i čini se da je Takijeva ćerka konačno našla nekog ko može da ispuni sve šta očekuje od svog partnera. To se ne dopada svima u kući, te je Lepi Mića pokušao da ih isprovocira time što tvrdi da nema prave ljubavi između njih dvoje jer nema strasti. Krofak se nije na to “upecao” te je ironično primetio da Mića u kući podržava samo one ljubavi u kojoj ima nasilja, ali da za njega to nije veza.