Home Zanimljivosti DA LI ĆE NASTAVITI DALJE: Veza Stanislava Krofaka i Maje Marinković upitna…

DA LI ĆE NASTAVITI DALJE: Veza Stanislava Krofaka i Maje Marinković upitna…

387
0
Maja Marinkovic, Stanislav Krofak,
Maja Marinkovic, Stanislav Krofak,

Veza Stanislava Krofaka i Maje Marinković upitna…

Iako je ovo bila veza Marinkovićeve koja je bila najmanje turbuletna, naišao je prvi lom.

Učesnik rijalitija “Elita”, Stanislav Krofak, napravio je karambol svojim ulaskom na imanje u Šimanovcima, a još veća prašina oko njega se podigla kad je uplovio u ljubavnu vezu sa Majom Marinković.

Iako za sad uživaju u miru i nemaju svađe, mnogi komentarišu da je pitanje momenta kad će početi turbulencije.

Marinkovićeva je u nekoliko trenutaka već otvoreno pokazala ljubomoru i upozorila MMA borca da je u stanju da pravi rusvaj, ako primeti da se druge žene motaju oko njega ili još gore, ako joj on nešto bude radio iza leđa sa njima.

Kako Maja ima dosta rivakli i cimerki sa kojima je u svađi, izgleda da su one odlučile da je udare gde je natanja i da pokušavaju da privuku pažnju njenog momka.

Jedna slika iz “Elite” je privukla veliku pažnju na društvenim mrežama, a radi se o Slađi Lazić, Aneli Ahmić i Aniti Stanojlović, koje su sedele u pabu “Prijatelji”.

Instagram,
Instagram,

Njih tri su povezivane sa Krofakom, zbog čega je publika na društvenim mrežama došla do zaključka da namerno dokaze u pab, kako bi nervirale Marinkovićevu i dokopale se pažnje njenog momka.

Kako li će Maja reagovati ako sazna da se zbog njenog dečka prave redovi u pabu i da devojke na sve moguće načine žele da utiču na njihovu vezu ili se dokopaju flerta sa Stanislavom, ostaje da saznamo, ako ova informacija dođe do nje.