Home Zanimljivosti NOVE INFORMACIJE: Nenad Aleksić Ša saznao šta običan narod misli o njemu...

NOVE INFORMACIJE: Nenad Aleksić Ša saznao šta običan narod misli o njemu – Želi raskid sa Mionom…

476
0
Nenad Aleksic Sa,
Nenad Aleksic Sa,

Želi raskid sa Mionom…

Miona Jovanović se vratila sa snimanja emisije Magazin In, a ovo je ispričala svom dečku.

Miona Jovanović vratila se sa snimanja emisije “Magazin In” ge je bila sa bivšim dečkom Stanislavom Krofakom. Čim je ušla u Belu kuću Nenad Aleksić Ša ju je pozvao na raport kako bi proverio da li je imala kontakt sa bivšim i šta je sve govorila u emisiji.

– Čudna si skroz. Reci mi iskreno, da li si pričala sa njim? – pitao je Ša.

– Ne, nisam. Čudna sam jer se nikad nismo razdvajali. Nisam sa njim ni reč progovorila, kunem ti se. Jedino što je bilo, da sam se obratila i da sam o njemu rekla nešto je tri lepe osobine, za svaku osobu koja je tu. Ja sam rekla požrtvovanost, istrajan, ali ne u partnerskom smislu, nego karakterne osobine. Ništa strašno nije bilo. Ne mogu sad da ti pričam o svemu, posle ćemo da pričamo. To je bila najgora stvar kad sam rekla da je istrajan i tri lepe osobine. Sanja smatra kako treba da se izvinim dečku i da sam imala mogućnost to da uradim, a ja sam rekla da nemam šta da mu se obratim i da smo pričali za stolom – pričala je Miona.

– Čudna si do j*ja, kao da nešto kriješ – rekao je reper.

– Tebe su kudili tamo, rekli su da tvoje ponašanje ne može da se menja. Imala sam pitanje da poredim tebe i njega i u čemu si ti bolji. Nije da si ti najgori, ali ono… Kako sam ja krpa ovde faktički, ali sam rekla da se ne osećam tako. Skontala sam kao da sam ja pogubljena i da nemam samopoštovanje jer dozvoljavam mnoge stvari – dodala je Miona.

– Hoćeš da raskineš sa mnom? – pitao je Ša.

– Ma jok bre – odgovorila je Jovanovićeva.

– Ne, ovde ja nemam samopoštovanja. Tebe je poremetila emisija, pa sad razmišljaš – nastavio je Nenad.