Home Zanimljivosti BILO JE PUNO SUZA: Zvezdan Slavnić obelodanio nepoznate informacije raskida sa Anđelom…

BILO JE PUNO SUZA: Zvezdan Slavnić obelodanio nepoznate informacije raskida sa Anđelom…

176
0
Zvezdan Slavnic, Andela Duricic,
Zvezdan Slavnic, Andela Duricic,

Zvezdan Slavnić obelodanio nepoznate informacije raskida sa Anđelom…

Veza Anđele Đuričić i Zvezdana Slavnića izuzetno je bila medijski propraćena i u toku “Zadruge”, kao i nakon njihove diskvalifikacije.

Sada, Zvezdan je odlučio da prekine ćutnju, i otvori svoju dušu o svemu kroz šta je prolazio nakon rastanka od lepe Crnogorke.

On je tokom gostovanja kod Anastasije Buđić u emisiji “Pitam za druga” odgovorio na sva pitanja koja interesuju mnogobrojnu publiku koja verno prati kako sadašnje, tako i bivše stanare Bele kuće.

– Anđela je rekla tokom gostovanja kod mog kolege da ste raskinuli preko telefona – rekla je voditeljka.

– Nije me pozvala, ostavila me je preko telefona. Čudno da sa svojom najvećom ljubavi raskidaš preko storija – rekao je Zvezdan.

– Rekla je da joj nisu vraćene stvari, da ste imali mnoge rasprave, i da je slala drugare da joj uzmu stvari. Ona tvrdi da su neke njene omiljene stvari zadržane namerno – rekla je voditeljka.

– Ne znam šta da kažem, ja sam je doveo kod oca kući, izbacio sam džakove stvari, i ostalo je par što je ona došla i uzela – rekao je Zvezdan.

– Dvoumila se oko raskida, kaže da si imao žuti karton, po izlasku si dobio crven i rekla je da nisi bio iskren, rekla je da niko ne voli istinu koja je loša – rekla je voditeljka.

– Ja ne znam šta sam nju slagao, jedino ako je očekivala nešto napolju, ja sam rekao svima moje materijalno stanje. Ne znam da li je očekivala da Moka ima 10 stanova. Ona je jako čudna u glavi – rekao je Zvezdan.

– Tvoj otac je podržavao Anđelu, i bio je baš razočaran u nju. Da li mu je nakon raskida iskazala poštovanje? – rekla je voditeljka.

– Gledao je kao ćerku. Kroz sve intervjue branio je više Anđelu nego mene. Čovek je plakao zbog nje, primio je u kuću kada ni njeni nisu hteli da je prime. Bilo je puno suza i razočaranja. Divno su se rastali, da ona nije pozvala da kaže ni “Hvala, čika Moko” – rekao je Zvezdan.

– Da li misliš da je ona ponela najveće breme zbog vaše veze? – glasilo je sledeće pitanje.

– Naravno da nije. Svakom je svoje najteže. Imala je teret isto koliko ja ili Ana. Nije to baš tako kako je ona ispričača, ali okej. Ima ispred sebe život, trebala bi da se zapita gde greši, šta radi pa ide sve dublje i dublje u kanal. Ide iz greške u grešku – rekao je Zvezdan.

– Šta vas je sprečilo da nastavite da budete u vezi? – pitala je Anastasija.

– Možda nisam bio korektan u “Zadruzi”, ali od izlaska mi je i sama rekla da nije ništa do mene, nego do nje. Ništa nije postojalo, od mene je dobila sve što je mogla, ona nije bila prisutna. Devojka je otišla i nije se vratila, čak je i u medijima rekla nekoliko puta da nije bilo ništa do mene. Da li su joj ispirali mozak, ne znam – odgovorio je Slavnić.

Podsetimo, svašta se spekulisalo kada se poznati rijaliti par rastao. Neke teorije su čak išle i do toga da je Đuričićeva upala u Slavnićev stan i napravila karambol nakon fatalnog raskida. Ipak, ono što se desilo među njima, najbolje znaju samo i isključivo njih dvoje.