Home Zanimljivosti LOMI BELU KUĆU: Mionine emocije prema Stanislavu Krofaku dovele Nenada Aleksića Ša...

LOMI BELU KUĆU: Mionine emocije prema Stanislavu Krofaku dovele Nenada Aleksića Ša do ruba propasti… (VIDEO)

394
0
Nenad Aleksic Sa,
Nenad Aleksic Sa,

Mionine emocije prema Stanislavu Krofaku dovele Nenada Aleksića Ša do ruba propasti…

Turbulencija u vezi Mione i Ša sve je više. Par od ulaska Stanislava Krofaka ne može da se sastavi, te su svađe sve učestalije, prožete mnogobrojnim uvredama.

Među njima je eskaliralo sve što su gurali pod tepih danima unazad. Nenad je verbalno napao Jovanovićevu, tvrdeći da ne želi da mu kaže da ga voli zbog emocija koje još uvek gaji prema Krofaku.

Svađa je postala toliko nesnosna da je Nenad počeo da lomi sve po spavaćoj sobi, bacajući sve Mionine stvari i uspomene.

– Šta hoćeš ti od mene? Šta je poenta veze? Pričam ljudima da je lepo. Nećeš više da lažeš, da ja ispadam d*bil. Šta te strah? Je’l te strah od bivšeg? Je’l te ja ugnjetavam, je l’ te teram da budeš sa mnom – rekao je Ša.

– Neću ti ništa više pričati. Na silu iznosiš stvari koje ja neću. Nemoj da pričaš u moje ime neke stvari. Ja sam Miona, ti si Nenad, ako se sećaš. Ko si ti da meni kažeš šta ću ja da pričam bre – rekla je Miona.

– Šta ko si ti, ja sam tebi k*rčina. Ja sam tebi niko očigledno – rekao je Ša.

– Druker klasičan – rekla je Miona.

– Nisam, ti si. Ja da sam drukara, svašta bih pričao. Sve što si mi rekla o dečku. Ćutao sam, sam je izneo, ne ja. Ja sam budala, koju d*kaš. Igraš se sa emocijama, glumiš rijaliti igrača – kazao je Ša.

– Jao jadan, igram ti se sa emocijama. Ne s*ri. Jako si jadan i bedan. Sram te bilo – rekla je Miona.

Detaljnije pogledajte snimak ispod: