Home Zanimljivosti MILJANA KULIĆ SLOMILA NOGU: Marija u očaju traži snimak – Ponovo krivi...

MILJANA KULIĆ SLOMILA NOGU: Marija u očaju traži snimak – Ponovo krivi Bebicu za sve…

756
0
Marija Kulic, Miljana Kulic,
Marija Kulic, Miljana Kulic,

Ponovo krivi Bebicu za sve…

Najpoznatija majka neke rijaliti učesnice želi da izvrši istragu čitavog nemilog događaja!

Marija Kulić je podelila jedno pitanje gledateljke sa zvanične Pinkove stranice gde su korisnici imali prilike da postavljaju pitanja elitarima u emisiji “Pitanja gledalaca”. Ovo pitanje je posebno zaintrigiralo Mariju, te bi i sama želela da čuje odgovor svoje ćerke na njega.

Pitanje se odnosilo na situaciju kada je Miljana slomila nogu 22. marta 2022. Podsećamo, ta nemila situacija se dogodila u jednom tržnom centru, a u njenom društvu se nalazio i Nenad Macanović Bebica. Gledateljka je sugerisala da ju je Bebica možda gurnuo te da je upravo zbog njega završila u gipsu.

Puno pitanje za Miljanu koje je Marija podelila je glasilo:

– Pitanje za Miljanu. Miksi možeš li nam ispričati kako si se okliznula i slomila nogu, dobro razmisli što se dogodilo taj dan. Možda bi trebalo pogledati kamere ispred tog trgovačkog centra. Tu nešto smrdi opasno – glasi pitanje sa kojim se Marija složila.

Instagram,
Instagram,

Marija nije bila jedina koja se složila već je bio tu i jedan gledalac koji se složio.

– Znaš da i ja to često pomislim, gledajući koliki je smrad ovaj Bebica. Taj je u stanju svašta da uradi. Danas kad joj je pretio, setio sam se da je to radio i pre i govorio da je dobar sa vođom onog klana – napisao je gledalac Elite, a i njegovu objavu je podelila Marija.

Da li će Kulićevi da pokušaju da dođu do snimaka ispred tržnog centra kada je Miksi slomila nogu ili je ovo još jedan od blefova Nišlijke, ostaje nam da vidimo.