Home Zanimljivosti VANREDNO STANJE: Janjuš hitno isteran iz Bele kuće – Napravio karambol za...

VANREDNO STANJE: Janjuš hitno isteran iz Bele kuće – Napravio karambol za crnim stolom… (VIDEO)

1036
0
Marko Janjusevic Janjus,
Marko Janjusevic Janjus,

Napravio karambol za crnim stolom…

U “Eliti” se održavala još jedna emisija “Gledanje snimaka”. Ovo je momenat kad mnoge laži i ogovaranja isplivavaju na videlo, zbog čega zadrugari stalno strepe, a voditeljka Ivana Šopić je tu da raščivija sve njihove spletke.

Marko Janjušević Janjuš je doživeo nervni slom zbog svoje bivše partnerke Aneli Ahmić i Lepog Miće. Zbog njegovog ponašanja u jednom trenutku u Belu kuću ušlo je obezbeđenje kako bi prekinulo divljanje ovog učesnika.

– Imaš li dva grama mozga. Da mi j*bu ovi mozak, da mi govore da lažem. Blamiram se, majku ti j*bem u p*čku. Jeb*o vas rijaliti, bolesnici. Nisi me pitala nijedan dan kako sam – urlao je Janjuš.

– Mislim da je imao nameru da ima s*ks sa Jovanom, nego je toalet bio zaključan. Za Uroša, dala sam povoda. Smeškala sam se, ali dala sam povoda da neće biti ničega. Nisam očekivala da me napuši. Vidim da ga je iznerviralo, ali proradila je ljubomora. To je negde zatvorena priča – rekla je Maja.

– Stanislave, da li ti smeta kad čuješ ovakve komentare? Da li se plašiš konkurencije – pitala je Ivana.

– Nemam ljubomoru, siguran sam u sebe. Mislim da ne bi ništa bilo i da nisam došao. Imam takav osećaj. Rekao sam mu da je krivo postupio, okolišao je – odgovorio je Stanislav.

– Bolesnici došli da mi j*bu mozak. Ona vođa bolesnika. Makni se, budalo – Janjuš se opet oglasio.

– On se nervira sad ovoliko, zato što je istina. Ne znam više i ne zanima me. Zgadio mi se. To nije čovek s kojim ja mogu da planiram budućnost – rekla je Aneli.

– Sve što je rekla za mene, laže. Pere se, sve svaljuje na mene. Koliko si kvarna, kako te nije sramota. Nećeš prebacivati na mene. Psihopata meni govori folirant – kazao je Janjuš.

– Kroz sprdnju sam rekao to za Jovanu. Poludeo sam što svima veruje, osim meni. Došlo je do toga da nismo zajedno. Meni ona nije verovala, nisam ni ja njoj – rekao je Janjuš.

Detaljnije pogledajte u videu: