Home Zanimljivosti “VIDELA SAM LEONU”: Anđela Đuričić otkrila informacije porođaja Aleksandre Nikolić…

“VIDELA SAM LEONU”: Anđela Đuričić otkrila informacije porođaja Aleksandre Nikolić…

140
0
Andela Duricic, Filip Car,
Andela Duricic, Filip Car,

Anđela Đuričić otkrila informacije porođaja Aleksandre Nikolić…

Aleksandra Nikolić je na svet donela Filipovu i njenu naslednicu!

Pobednica “Zadruge 6”, Aleksandra Nikolić, je na svet donela ćerkicu, koju je dobila zajedno sa partnerom Filipom Carem. Njih dvoje su zajedno odlučili da će se njihova naslednica zvati Leona.

Anđela Đuričić jedna je od retkih koja je u ostala u jako dobrim i prijateljskim odnosima sa poznatim rijaliti parom.

Stoga, ne čudi što je ona upravo bila konstatno na vezi sa Nikolićevom dok je iščekivala rođenje svoje mezimice.

Tokom intervjua za “Blic”, Đuričićeva je otkrila do sada nepoznate detalje koji su se dešavali.

– Aleksandra i Filip su postali roditelji, ovom prilikom im čestitam. Ovo im je najbolja životna uloga svakako. Preslatka je, iako su oni već stavili fotku, ja sam je videla uživo malu Leonu. Preslatka je mala krofnica. Ista je Filip, posle ovog intervjua idem kod nje u bolnicu. Odužilo se, trajalo je baš dugo porođaj. Čule smo se u pet ujutru, tada je krenula u salu. Htela je prirodnim putem, ali je na kraju ipak moralo carskim rezom, jer je porođaj trajao 9 sati ukupno. Mala Leona i ona su u najboljem stanju, zdrave. Pre porođaja je bila jako nervozna, sad je već smirila strasti jer je kao svaka novopečena majka brinula hoće li sve biti kako treba – otkrila je Đuričićeva u razgovoru za “Blic” i morala da prizna da je Filip Car delio nervozu sa Aleksandrom:

– Filip je bio nervozan kao da su oboje trudni. Mnogo je bio zabrinut, došao je. Uz nju je. Svi se pitaju hoće li beba biti mirna noću jer je sam taj porođaj kasnio. Svakako sve su to slatke muke – rekla je ona.

Sudeći po Anđelinim rečima, Slovenka Lunis, Aleksandrina majka je spustila loptu kada je u pitanju odnos sa Filipom i bila uz njih troje sve vreme.

– Znaš kako, svi u porodici imaju takve probleme. Sve se to rešilo, beba je došla, mala Leona je rešila sve njihove probleme, to je iza njih – bila je iskrena Anđela.