Home Zanimljivosti DIRLJIV PRIZOR IZ PORODILIŠTA: Aleksandra Nikolić pokazala svoju tek rođenu devojčicu –...

DIRLJIV PRIZOR IZ PORODILIŠTA: Aleksandra Nikolić pokazala svoju tek rođenu devojčicu – Evo na koga liči mala Leona…

252
0
Aleksandra Nikolic,
Aleksandra Nikolic,

Evo na koga liči mala Leona…

Mladi roditelji i te kako imaju povoda za radost i slavlje, a sada se novopečena mama oglasila.

Pobednica šeste sezone rijalitija “Zadruga” Aleksandra Nikolić se u sredu popodne porodila, i na svet donela devojčicu, kojoj su Filip Car i ona dali ime Leona, što u prevodu znači lavica.

Ponosni mama i tata vrlo brzo su podelili sa svojim pratiocima na društvenim mrežama slike svoje mezimice uz emotivne poruke.

Sada se Nikolićeva oglasila fotografijom ćerkice direktno iz porodilišta.

Ona je drži u naručju, dok se bebici vidi samo kosa.

Instagram,
Instagram,

Podsetimo, Car se ponovo oglasio nakon kratke pauze i svoje brojne pratioce obavestio da će u Crikvenici organizovati veliko slavlje povodom najlepšeg trenutka u njegovom životu, dolaska ćerke Leone.

– Floto moja draga, hvala vam svima nba predivnim čestitkama. Kako sam stalno bio danima u iščekivanju i napetosti znate da gotovo i nisam bio na TikTok-u uopšte- Putujem gore fole i imam jako mnogo obaveza oko svega, ali sutra radim jednu prolavu u Crikvenivci, pa ko god je u mogućnosti od naše ekipe naših prijatelja, našeg tima, naše drage flote, neka mi se javi i dođe bilo bi mi drago. Za sve one koji nisu u mogućnosti jer nas ima doslobno sa svih strana sveta i ljudi imaju i svoje obaveze, ja ću sutra oko 21 sat da se upalim sa uabave da podelim ovaj najstratniji životni trenutak sa vama i pozdravim vas jer me opet neće biti par dana. Hvala vam svbima i podravlja vas LAF TIM (Leona, Aleks i Filip) – napisao je Filip Car putem svog storija na društvenoj mreži Instagram.

Mnogi komentari sugerišu na to da Leona liči na tatu, a da li će tako ostati u budućnosti ostaje da ispratimo.