Home Zanimljivosti KAKAV PREOKRET: Otkriveno da je Nenad Aleksić Ša iskoristio Mionu – Sramni...

KAKAV PREOKRET: Otkriveno da je Nenad Aleksić Ša iskoristio Mionu – Sramni snimak sve pokazao… (VIDEO)

701
0
Nenad Aleksic Sa, Miona Jovanović,
Nenad Aleksic Sa, Miona Jovanović,

Sramni snimak sve pokazao…

Ša se nevešto brani, ali nesumnjivo da je pokušavao da se ponudi!

Voditelj Milan Milošević najavio je učesnicima “Elite” naredni video snimak na kom su imali priliku da vide kako Danka Grujić priča o odnosu Nenada Aleksića Ša i Vanje Ignjatović, ali i da tvrdi da nije odbila repera, da bi on bio sa njom, a ne sa Mionom Jovanović.

Svi su čekali da vide kako će da reaguje Ša.

Voditelj je dao reč Ša:

– Meni je ovo komedija, kapiram da se bliži finale, pa da treba priču. Ne da neću da se pravdam… Jesam se našao njoj za hranu, a da sam svima nudio dok nisam ušao u vezu sa Mionom, jesam. Ovo je blam – rekao je Ša.

– I Aneli i ja smo primetile da non stop Danka blene u njega, da uvija kosu, da traži upaljač pored mene. Da, Nenad je bio osoba koja je svima delila sve. Ja jesam videla da je Nenad gledao u nju. Ovo su smešne priče, majke mi. Nenad je bio pristojan, delio je šakom i kapom svima, kapiram da tako devojke shvataju – rekla je Miona.

– Ovde se ne radi o tome da me je on muvao. Bila je neka rasprava jer nisam pričala sa Anitom, pa smo se nadovezali na to da sam ljuta kada čujem da ona meni priča da sam bila zaljubljena, nikada nisam bila i niti mi se iko sviđa ovde, to da ti bude jasno. Da me je gledao i da sam mu lepa, naravno da da. Ja nisam znala šta se ovde dešava i da će neko da shvati da nešto hoćeš ako jedeš, piješ kafu ili bilo šta. Ša je bio ljubazan prema meni, tu sam videla da mi se našao tu – rekla je Danka.

– Ona sve laže, jedan kroz jedan – rekao je Ša.

U video prilogu pogledajte detaljnije: