Home Zanimljivosti NEMA NIŠTA OD RAZVODA: U poslednjem trenutku došlo do neviđenog obrta –...

NEMA NIŠTA OD RAZVODA: U poslednjem trenutku došlo do neviđenog obrta – Evo šta se desilo u sudnici…

325
0
Anita Stanojlovic, Andelo Rankovic,
Anita Stanojlovic, Andelo Rankovic,

Evo šta se desilo u sudnici…

Mesecima se nagađalo o tome da li je Tomićeva podnela papire za razvod braka sa Stanojlovićevom.

Jovana Tomić Matora i Marko Đedović su svojim cimerima otkrili da su dobili Miljanu Kulić na sudu, gde je došlo do incidenta.

Prema rečima Matore, Miljana je izgubila i krivično i parnično na sudu te je nakon toga napravila skandal, vređajući Matoru, pominjući njene bližnje i advokaticu, izgovarajući pogrdne reči.

Matora je istakla da je bila jako neprijatno iznenađena ovakvim ponašanjem i da je srećna što je pravda konačno zadovoljena.

– Pod utiskom sam, klošarka me je malopre na suđenju izvređala. Pominjala mi je Dušana pokojnog i Dunju, vređala mi je advokaticu, govorila pogrdne reči i to ničim izazvana, samo zato što smo je ja i Marko Đedović dobili na sudu i to krivično i parnično. Samo zato što nije normalna, što je luda. Čekam sada da se vrati i da će da kreću napadi, pocepala mi je inače tužbu za razvod koju mi je advokatica dala – rekla je Matora i dodala:

– Uzela je tužbu za razvod i pocepala je. Što se mene tiče ja mogu da se ćeram ovde sa ludacima nije mi problem. Samo ne znam čemu sve to, sudija donese presudu i tebe neko krene da maltretira. Bilo mi je jako neprijatno i pravda je napokon zadovoljena. Tako da ako me bude samo pipnula ili taknula, Tijana reaguj – bila je jasna Tomićeva.

Da je Miljana pocepala papir, potvrdila je i Marija Kulić.

– Jeste joj Miljana pocepala taj papir jer je mislila da se sa advokaticom dogovara nešto protiv nje, a to je u stvari bilo nešto za razvod. Sudija je pitala Matoru jer je vikala da li hoće nju da pošalje na veštačenje, a Miljana se posvađala sa Matorinom advokaticom što joj daje papire za druge stvari na ovom suđenje, zašto joj nije odnela u Šimanovcima – rekla je Marija za “Espreso”.

Ovo znači samo jedno, da se Matora još uvek neće razvesti od Anite, kao i da će morati da sačeka sledeći susret sa svojom advokaticom.